≫ 

Zvezda priznala da je zvala Vučinića i objasnila zbog čega nije došlo do transfera!

Generalni direktor crveno-belih ističe da su astronomska primanja crnogorskog fudbalera nešto što je nerealno za Zvezdu

  • 15
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Vest da je Zvezda kontaktirala Mirka Vučinića i dala mu ponudu da pređe na Marakanu odjeknula je u Srbiji kao prava ''bomba''. Bio bi to transfer kakav na našim prostorima dugo nije viđen, ali do njega, kako je i naš portal napisao ipak neće doći.

>>> TELEGRAF: Zvezda jeste zvala Vučinića, ali Crnogorac neće doći na Marakanu!

To je potvrdio i Zvezdan Terzić, koji kaže da je najveća prepreka finansijske prirode.

- Nije realno da Vučinić dođe. Oni ima platu od šest miliona evra godišnje - rekao je Terzić u kratkoj izjavi za Informer.

Sportski direktor Blažo Raosavljević potvrdio je istom listu da bilo kontakta između Zvezde i Vučinića i da je postojala ideja da Crnogorac dođe na Marakanu.

- Jesmo razgovarali o Vučiniću kao opciji, ali pre mesec dana. Još od tada ne pričamo o njemu. Neće doći. Trenutno ne razmišljamo o novom igrač na toj poziciji - jasan je bio Raosavljević, koji je najavio da bi Pablo Muče trebalo da stigne u utorak.

Foto: Profimedia Foto: Profimedia

- Muče bi trebalo da stigne u utorak. To je gotova stvar. ne mogu da govorim o detajima ugovora i plati, to će vam reći on ako bude želeo - istakao je Raosavljević.

Inače, Zvezda bi u toku sledeće nedelje trebalo da predstavi i Milana Mitrovića, koji će kompletirati odbranu ekipe i popuniti kritičnu poziciju štopera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • gemathegreat

    4. jul 2016 | 12:33

    Ono kad od sedam komentara ( jedan moj), na sest komentara grobosi zapevaju i naricu. Neprocenjivo. Za onog sto se pita sta ce Zvezda sa 14 steanaca evo odgovora: Da ih turu u flizider da se ne pokvaru. Pa ce vadu po potrebi.

  • Drzavni projekat

    4. jul 2016 | 07:24

    Nijedan normalan fudbaler nece doci u mafijaski klub koga vode bivsi robijasi i sadasnji likovi sa interpilovih poternica. To samo u Srbiji postoji.

  • Звезда

    4. jul 2016 | 13:02

    Нама и приличи да се за нас интересују, или да нас занимају озбиљни играчи и имена. Што би нас интересовали неки ислужени играчи који су играли по пољским или неким другим лигама? За највећи клуб, велика имена. Макар и само разговор и размишљање, и то је нешто.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA