Atmosfera na utakmicama Srbije vs atmosfera na Zvezdi i Partizanu: Kako ih Kalinić poredi (VIDEO)

Nikola Kalinić pozvao navijače da do kraja podrže ekipu da se plasira do cilja

  • 0

Košarkaši Srbije uspešno su započeli kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju i pobedili su Portoriko sa 87>81 u Areni pred nešto više od 13.000 navijača.

>>> BEOGRAD VIDEO MOĆNE KOŠARKAŠE: Orlovi tek u finišu dozvolili Portoriku da dođe do daha (FOTO)

Nikola Kalinić je sa 12 poena bio među najraspoloženijim igračima Srbije, a očigledno je da mu je prijao ambijent u Areni, koji je pohvalio.

- Počeli smo nešto slabije, ali posle smo pokazali da smo kvalitetnija ekipa. Krenuli smo da ih lomimo tokom svih 40 minuta. Na kraju se desio nešto manji pad, ali najvažnije da smo pobedili. Šest razlike na kraju i bitno je da smo počeli pobedom.

Prokomentarisao je i atmosferu u Areni, koja se njemu lično svidela, iako nije na istom nivou kao kada igraju klubovi, a posebno večiti rivali.

- Bilo je poprilično puno, meni se svidelo. Atmosfera nije kao na nakim klupskim utakmicama jer nema organizovanog navijanja. Meni je bilo lepo da igram u ovakvom ambijentu, mislim da je tako bilo i celoj ekipi i pozvao bih navijače da dođu u Arenu i za dva dana.

- Ako hoće neka dođu i u utorak, ali nama je najbitnije da nas podrže da ostvarimo cilj i odemo u Rio - zaključio je Nikola Kalinić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA