Ruiz već preti Partizanu: Kad sam dao gol Šahtjoru, što ne bih i Partizanu?

Reprezentativac Kostarike tvrdi da je lepo dočekan u novoj ekipi

  • 4

Fudbaler Crvene zvezde Džon Hairo Ruiz izjavio je da ga inspirišu velike utakmice i poručio da veruje da će postići gol u večitom derbiju protiv Partizana.

- Znam da je duel sa Partizanom veoma važna utakmica, mnogo se priča o njoj... Jedva čekam da osetim taj pritisak i ambijent i budem deo sve toga. Naravno da mogu da postignem gol Partizanu, kao što sam to učinio protiv Šahtjora. Ako budem u dobroj formi verujem da ću biti strelac - rekao je Ruiz Tanjugu na pripremama u Termama Čatež.

Fudbaler sa Kostarike došao je kao veliko pojačanje iz ukrajinskog Dnjepra i trebalo bi da donese kvalitet više u napadu na Ligu šampiona.

Ruiz ističe da je svestan da se od njega puno očekuje.

- Svestan sam da se puno od mene očekuje. Normalno je da uprava, igrači i navijači od pojačanja traže mnogo, trudiću se da pomognem timu da ispuni svoje ambicije.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Iza Ruiza je dobra sezona u Dnjepru, postigao je šest golova u tamošnjem šampionatu i osvežio karijeru posle odlaska iz Lila.

- Postizao sam golove Metalistu (dva pogotka prim. aut) i Šahtjoru, napunio sam samopouzdanje. To će mi pomoći samo da igram još bolje - optimista je krilni fudbaler.

Prema njegovim rečima crveno-beli imaju kvalitet da odbrane šampionsku titulu u Srbiji i plasiraju se u grupnu fazu jednog od dva evropska takmičenja.

- Svi su me lepo dočekali u Zvezdi, osećam se ugodno i sve je za sada kako treba. Vidi se odmah da je ekipa veoma kvalitetna i da može da odbrani titulu, ali i napravi velike uspehe u Evropi.

On ne krije da je jedan od razloga dolaska u Crvenu zvezdu želja da se dobrim igrama vrati u reprezentaciju Kostarike, čiji je dres A tima oblačio četiri puta, uz jedan gol.

- Svakim danom treniram sve jače zbog toga, a u mojoj zemlji znaju da sam prešao u veliki klub. Verujem da ću se nametnuti selektoru - zaključio je Ruiz.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    5. jul 2016 | 14:08

    Кад си Шахтјору дао, њима можеш бар два, за једну утакмицу. Иначе је то клуб који од, за тебе непознате Сурдулице, за полувреме прими два комада. Тако да, трпај боранију са истим смешком.

  • Nusknvp

    5. jul 2016 | 22:03

    Ti ces jos pre derbija da kupis prnje iz te iste Zvezde, jer do derbija treba tri plate da dobijes - a dobices 0 :))))))

  • Skabo

    7. jul 2016 | 06:03

    Grobari prate zvezdine transfere.Ove godine vam ostaje jedina stvar da gledate farmu i parove.Kasnije rts1 cisto da ispratite zvezdu u grupnoj fazi lige sampiona.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA