Čukarički sa 6:3 otišao u drugo kolo kvalifikacija (VIDEO)

Srpski tim očekivano ide dalje

  • 5

Posle ubedljive pobede na domaćem terenu, Čukaričkom je bio dovoljan samo 21 minut da potvrdi plasman u drugo kolo kvalifikacija za Ligu Evrope.

Srpski superligaš je u Šikmentu nadigrao kazahstanskog predstavnika Ordabasija, ali nije pobedio, već remizirao 3:3 (3:1) i ukupnim skorom od 6:3 otišao dalje.

Vlažnost vazduha u Kazahstanu očigledno nije bila problem sa beogradski tim, za razliku od navijača domaće ekipe, kojih je bilo u mizernom broju, pa su u ranoj fazi susreta pokazali zavidnu efikasnost.

Ovim redom, Staniša Mandić (dva puta) i Asmir Kajević su posle dvadesetak minuta potvrdili ubedljivu pobedu Čukaričana iz prvog susreta (3:0).

Šteta samo što pobeda nije overena, jer je nesmotrenošću odbrane, u poslednjim sekundama meča, Ordabasi izbegao novi poraz od Brđana.

Na Banovom brdu se okreću Videotonu, koji je naredni i daleko ozbiljniji rival, a podsećamo, nedavno je potpisao i iskusnog srpskog napadača Danka Lazovića.

Termini mečeva sa mađarskim poredstavnikom su 14. i 21. jul.

Ordabasi - Čukarički 3:3 (1:3)

Strelci: Gejnrih 45+2, Tungišbaev 78, Erlanov - Mandić 10, 14 i Kajević 21

ČUKARIČKI: Stevanović - Pjasentin, Đurić, Živković, Janković - Kajević - Mandić (Matić 59), Knežević, Srnić (Masović 75), Lagator - Fofana (Jovanović 79).

Golovi Čukaričkog

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA