Srpski kik bokseri ubedljivo poraženi od Amerikanaca!

Jedinu pobedu za Srbiju ostvario je Aleksandar Konovalov

  • 3

Kik bokseri, reprezentativci Srbije, izgubili su u Končarevu kod Jagodine, od reprezentacije SAD rezulatatom 4:1.

Boks meču, koga je, prema proceni organizatora, pratilo, preko 10.000 gledalaca, prištovali su prvi potpredsednik Vlade Ivica Dačić, predsednik Svetske kik boks federacijke Borislav Pelević, koji je otvorio takmičenje, ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, ambasador Pakistana Arif Mahmud, savetnik ambasade Slovačke Jozef Sabo...

Boksovali su na otvorenom, na ringu postavljenom na stadionu Končarevu, oko šest kilometara istočno od Jagodine. Bilo je pet borbi u disciplini K 1 tri puta po tri runde..

U katregoriji do 65 kilograma, za žene Kejtling Jang pobedila je Jovanu Ðorđević sa 3:0.

Nejt Ročardson, u kategoriji do 67 kilograma Slobodana Mijajlovića sa 3:0, u kategoriji do 60 kilograma Boban Marinković izgubio je od Dzo Milera, nokautom u drugoj rundi a Nemanja Pantelić, u kategoriji do 81 kilograma, od Omara Bojda sa 3:0.

Foto: Tanjug/Dušan Aničić Foto: Tanjug/Dušan Aničić

Jedinu pobedu za Srbiju ostvario je Aleksandar Konovalov, u kategoriji 63,5 kilograma, prekidom u prvoj rundi nad Kevinom Krumom.

Organizator meče bio je K.B.K "Palmini tigrovi" čiji je vlasnik predsednik Skupštine grada Jagodine Dragan Marković - Palma, a reč je o tradicionalnim 19. reprezentativnom turniru povodom seoske slave Ivanjdan.

Ovo je bio 19. susret na ovom mestu a do sada su boksovale reprezentacije Rusije, Ukrajine, Španije, Bugarske, Mađarske, Makedonije, Grčke, Hrvatske, Italije, Poljske, BiH, Portugalije...

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA