Fotografija koja vređa francusku reprezentaciju zgrozila Evropu! (FOTO)

Reagovao je i selektoru nacionalnog tima Islanda

  • 12

Društvenim mrežama se deli fotografija koju je postavila jedna danska ultranacionalistačka stranka, koja unižava fudbalsku reprezentaciju Francuske, finalistu Evropskog prvenstva.

"Danskernes Parti" je na Fejsbuku postavio fotografiju sa igračima Polom Pogbom, Musom Sisokom, Bakarijem Sanjom i Patrisom Evrom, a na drugoj strani bio je kapiten Islanda Aron Guanrson.

Ispod fotografije tamnoputih igrača "trikolora" napisano je "Afrika", a ispod igrača Islanda - Evropa.

- Ako verujete da Evropa i Danska ne treba da postanu dvorište Afrike, potpišite da naša stranka uđe u parlament - piše u opisu fotografije, koja je podeljena više od 750 puta.

Selektor Islanda Lars Lagerbek bio je razočaran ovakvom objavom.

- Nakon odličnog nastupa na Evropskom prvenstvu ovo je strašan čin nasilja - rekao je Lagerbek za švedski dnevni list Aftonbladet.

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Čeda Ekser

    8. jul 2016 | 09:07

    Istina boli!!!

  • ivan

    8. jul 2016 | 08:40

    E bas ih je zgrozila ja zivim u toj Evropi i znam koliko ih zabole za crnce a i ne vidim sta je ovde lose pa ovo je istina!!Znaci sada kada neko kaze istinu odma su racisti i huligani!!!

  • Russell Westbrook

    8. jul 2016 | 12:46

    A Dojcland?? Mustafi (Siptar), Boateng (Gana), Tah (Nije svaba), Hektor (Spanija), Kedira (Tunis), Can i Ozil (Turska), Sane (Nije svabo), Gomez (Spanija), Podolski (Poljska) ...A de su tu svabe??

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA