Ono kad je i Teo oduševljen igrom Srbije: Bili smo sjajni! (VIDEO)

Srpski plejmejker nema nijednu zamerku na trijumf našeg tima protiv Čeha

  • 0

Lepršavo, efikasno, borbeno, egzibiciono, jednom rečju - timski.

Srpski košarkaši podarili su ljubiteljima ove igre pobedu, jednako lepu koliko i važnu protiv Češke u polufinalu kvalifikacionog turnira za Rio.

Postignutih 96 poena i razlika od 24 u našu korist sve govori o igri mačke i miša u Areni.

- Ovo je pobeda koju smo očekivali - rekao je posle meča Miloš Teodosić, uz Raduljicu, prvi asistent ekipe sa šest produktivnih dodvanja.

- Ali možemo bolje i tu bolju igru treba da pružimo u finalu. Nimalo laka utakmica, iako je možda tako izgledalo sa strane, ali jako teška i uspeli smo da prelomimo sedam-osam minuta pre kraja. Bitna pobeda, ali je moramo odmah zaboraviti i krenuti da se skoncentrišemo za Portoriko.

Asistencije su postale zaštitni znak ovog tima. Imali smo ih 28 rotiv Čeha, na zadovoljstvo navijača.

- Znači energija sa tribina, baš znači, i voleo bih da bude još veća i još jača. Znam našu publiku... A timska igra je nešto što naš krasi, i onog trenutka kada ulazimo u neka individualna rešenja, tu nastaje problem. Igrali smo večeras zaista sjajnu timsku košarku, 96 poena smo dali, i odigrali smo lepu utakmicu - zaključio je Teo, treći strelac u našem timu sa 16 poena.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA