Adrijan razbio Srbiju, a Del Boske ga precrtao!

Selektor Španije objavio je konačan spisak igrača za Evropsko prvenstvo, prema kojem ne računa na junaka pobede nad Srbijom

  • 0

Iako je u meču sa Srbijom imao fantastičan debi, kada je postigao gol i iznudio penal, napadač Atletiko Madrida Adrijan Lopez ipak neće biti deo španske reprezentacije na Evropskom prvenstvu u Poljskoj i Ukrajini.

Selektor "crvene furije" Visente del Boske saopštio je spisak od 23 igrača na koje računa u pohodu ka odbrani evropske krune. Na njemu nema Adrijana, ali ni Roberta Soldada i Ikera Munijanina, koji su imali sjajne sezone u Valensiji, odnosno Atletiku iz Bilbaoa. Prednost u odnosu na Munijanina dobio je Pedro, koji ove sezone nije bio standardan u Barseloni, dok je umesto Soldada uskočio Alvaro Negredo iz Sevilje.

- Svi su pozvani po zaslugama. Huanfran je imao sjajnu sezonu, a pomogla mu je i povreda Iraole. Pedro je imao polovičnu sezonu kao i mnogi drugi. Ali, ne možemo da budemo robovi poslednjih rezultata i pojedinačnih učinaka - objasnio je Del Boske svoj izbor.

Boje Španije na Evropskom prvenstvu će braniti sledći igrači:

GOLMANI: Iker Kasiljas (Real), Viktor Valdes (Barselona), Pepe Reina (Liverpul)

ODBRANA: Serhio Ramos, Alvaro Arbeloa, Raul Albiol (svi Real), Đerar Pike (Barselona), Huanfran (Atletiko Madrid), Havi Martinez (Atletik Bilbao), Đordi Alba (Valensija)

VEZNI RED: Ćavi Ernandez, Andres Inijesta, Serđo Buksets, Sesk Fabregas, Pedro (svi Barselona), Ćavi Alonso (Real), Santi Kazorla (Malaga), David Dilva (Mančester Siti), Huan Mata (Čelsi), Hesus Navas (Sevilja)

NAPAD: Fernando Ljorente (Atletik Bilbao), Fernando Tores (Čelsi), Alvaro Negredo (Sevilja)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA