Ponašanje francuskih fudbalera posle poraza bilo je gore nego njihova igra u finalu Eura!

Većina francuskih igrača poskidala srebrne medalje posle dobijanja

  • 30

Fudbaleri Francuske imali su 120 minuta šanse da postignu gol u finalu Eura 2016 protiv Portugalije na stadionu Sen Deni. Nisu uspeli, umesto toga primili su gol u nadoknadi vremena koji ih je šokirao.

>>> Portugalci bez Ronalda postali šampioni Evrope u verovatno najgorem finalu u istoriji (VIDEO) (FOTO)

To je mnoge francuske igrače toliko isfrustriralo da nisu hteli da dozvole oficijalnim službenicima UEFA da im okače srebrne medalje oko vrata tokom ceremonije proglašenja pobednika.

>>> KAPITENSKI! Povređeni Ronaldo sa zavijenim kolenom bodrio saigrače pred produžetke (FOTO) (VIDEO)

Igrači, među kojima je bio i Pol Pogba odmah su poskidali medalje sa vrata. Osim Pogbe bili su to i Loren Košelini, i Semjuel Umtiti kao i rezervista Morgan  Šneiderlin, Elakim Mangala.

Nema sumnje da je ovo bilo razočaravajuće za Francuze kao favorite za zlato, ali postoji neki sportski kodeks ponašanja koji je pokazao njihov saigrač Blejs Matudi.

Došao je do postolja primio medalju sa suzama u očima, dobio zagrljaj od zvaničnika UEFA koji mu je dodelio srebro i vratio se nazad na teren. I dalje je nosio medalju kada se pripremao da napusti teren gledajući igrače Portugalije kako dobijaju šampionski trofej.

Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug
Foto: AP/Tanjug Foto: AP/Tanjug

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA