Drama Miloša Teodosića: Borio se za oca, dok se borio za Rio

Niko nije znao da je kapiten košarkaša proživljavao teške trenutke dok je morao da bude fokusiran na vođenje tima ka Olimpijskim igrama

  • 13
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Nije moglo da se vidi u igri Miloša Teodosića tokom kvalifikacionog turnira za Olimpijske igre u Beogradu da sa druge strane proživljava dramu.

Nije ni on dozvoljavao da se pročuje kako mu je otac u bolnici. Samo mali broj ljudi oko njega, u reprezentaciji, bio je upućen...

Dok je kapiten Srbije krčio put sa saigračima ka Riju u podsvesti je imao svog oca Miodraga koji je već nedelju dana na neurološkom odeljenju Kliničkog centra Srbije.

>>> Teodosić o grupi sa Amerikancima: Samo jedno mogu da obećam...

Saznajemo da se zdravstvena situacija Teovog oca primirila, da bi on već u utorak mogao da bude pušten kući.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Od izvora iz Kliničkog centra dobili smo informaciju da  je Miloš tokom cele nedelje dolazio u posete ocu, da je u nekoliko navrata i pred sam odlazak na utakmice bio primećen na neurologiji, kako bi bio uz oca, koji je uvek na zanimljiv način, govorio o sinu.

- Čudan je tip, stabilan, čvrst, oštrouman, sve što je, potrebno da izraste u vrhunskog sportistu. Samo naizgled je hladan, smiren, koncentrisan, u stvari on je unutra vulkan koji mnogo brzo proradi i onda to bude jedna nova fizionomija.

- Ta tranformacija iz hladnog u vruće i obrnuto jeste njegova velika pozitivna osobina - ovako je o svom sinu pre nekoliko godina govorio Miodrag Miša Teodosić, kojem želimo brz oporavak.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Zoks

    11. jul 2016 | 17:56

    VELIKI ČOVEK, VRHUNSKI KOŠARKAŠ, NAŠ KAPITEN - MILOŠ TEODOSIĆ !

  • Dejan

    11. jul 2016 | 22:39

    Da istina,veliki covek Teo. Otac mu je prvo primljen u Valjevsku bolnicu pa prebacen u Bg. I u Valjevo je dolazio da ga obidje za vreme kvalifikacija. I sve je stigao Bobane Marijanovicu.

  • srba

    11. jul 2016 | 17:27

    Sve najbolje tata teo i da se brzo oporavis

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA