Drejmond Grin uhapšen zbog nasilja, preti mu zatvorska kazna!

Zvezda vicešampiona NBA lige uhapšena je zbog nasilničkog ponašanja u noćnom klubu

  • 0
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Zvezda Golden Stejt Voriorsa Drejmond Grin uhapšen je u noći između nedelje i ponedeljka, potvrđeno je novinaru ESPN-a od strane policije u Ist Lensingu, gde je došlo do incidenta u kome je učestvovao i 26-godišnji košarkaš.

Kako se navodi, Grin je priveden zbog nasilničkog ponašanja, jer je lupio šamar navijaču sa kojim se prozivao u klubu u kome su bili.

To je generalno bio sukob između dva momka. Nije bilo povređeni. On je oslobođen uz plaćenih 200 dolara kazne. Grin do 20. jula može da sklopi dogovor. Ako prizna krivicu, može da se suoči sa maksimalnom kaznom od 93 dana u zatvoru i novčane kazne od 500 dolara.

Golden Stejt se oglasio saopštenjem u kome su istakli da neće davati komentare dok ne prikupe sve informacije.

- U ovom trenutku skupljamo informacije i nećemo davati komentare sve dok ne budemo bolje upoznati sa situacijom - saopštili su Voriorsi.

Drejmond Grin je u prošloj sezoni odigrao 81 utakmicu i bio je jedan od najboljih igrača Voriorsa sa kojima je igrao i veliko finale u kome su izgubili od Klivlenda sa 4:3 u seriji. Propustio je možda i ključnu 5. utakmicu, zbog grube igre i oštrih prekršaja u meču broj četiri i zbog akumuliranih faulova tokom plej-ofa.

On je takođe uvršten u američki ''Drim tim'' za Olimpijske igre u Riju, koje počinju od 5. avgusta.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA