Ruski huligani dali intervju o brutalnom prebijanju Engleza na EURU (VIDEO)

Pristalice Spartaka, CSKA, Lokomotive, Orela... dali intervjue o incidentima na EURU i brutalnim sukobima sa Englezima

  • 3

Proteklo Evropsko prvenstvo u fudbalu u Francuskoj obeležio je loš fudbal, ali i ''veoma intenzivna'' navijačka dešavanja na ulicama i stadionima. Naime, tuče Rusa i Engleza u Marseju, već u prvom kolu bili su jedan od najjačih utisaka EURA.

>>> Odale ih tetovaže: Nemci optužuju Putina da je poslao privatnu vojsku u Francusku (VIDEO)

Čitav svet obišle su fotografije i snimci brutalnih tuča i prebijanja engleskih navijača od strane mnogo manje grupe ruskih pristalica, što na ulici, što na samom stadionu Velodrom.

Po završetku meča portal Okolofutbala.tv uradio je video intervju sa pojedinim učesnicima tuča u luci Marseja, među kojima su bili huligani najvećih ruskih klubova. Spartaka, CSKA Moskve, Lokomotive, Orela, Zenita...

Oni su pod maskama davali intervju i objasnili razloge svoje akcije.

Foto: Guliver/Carl Court/Getty Images) Foto: Guliver/Carl Court/Getty Images)
Foto: Guliver/Photo by Carl Court/Getty Images Foto: Guliver/Photo by Carl Court/Getty Images

- Iako nas je bilo samo 20 u luci u Marseju, nisu imali nikakve šanse protiv nas! Hteli smo da dokažemo kakva je ruska snaga i naš duh.

- Bilo ih je na hiljade, napadali su nas flašama, a mi smo im odgovarali pesnicama. Dokazali smo da su Englezi samo gomila pijanih budala - pričao je jedan od maskiranih huligana, a priče su slične i kod ostalih, koji su imali svoje opise samih tuča i razloge za napad na Engleze.

Čak je i Vladimir Putin u direktnom obraćanju javnosti ismevao Engleze rečima da ne zna kako je to 200 Rusa prebilo nekoliko hiljada Engleza.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA