I Donji Srem u Superligi

Tim iz malenih Pećinaca u Sremu igraće sledeće sezone protiv Partizana, Zvezde, Vojvodine...

  • 1

Dva kola pre kraja Prve lige Srbije u fudbalu, u Superligu se posle niškog Radničkog plasirao i Donji Srem. To je tim iz Pećinaca u Sremu, mesta u kojem živi nešto više od 2.500 stanovnika.

Donji Srem, koji je pobedio Kolubaru kao gost 1:0, ima osam bodova više od svojih prvih pratilaca Sloge, Inđije i Proletera.

U Prvoj ligi sledeće sezone igraće Borac i Metalac, koji su ispali iz najboljeg društva, a u opasnoj zoni u drugostepenom takmičenju srpskog fudbala su Čukarički (37 bodova), Mladi radnik (33) i već ispali Sinđelić i Srem.

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pele

    28. maj 2012 | 09:39

    Voleo bih da gresim,ali to je suvise veliki zalogaj za tako malo mesto.Bilo bi pametnije biti u rangu primerenom velicini mesta i novac koji se ulaze iskoristiti da se omasovi bavljenje sportom(ne samo fudbal),da se iz te masovnosti iznedre novi talenti iz Pecinaca i cele opstine.Da igraju tako stvoreni igraci,a ne da ih nema nigde.Dolaze placeni igraci,seoskih nema nigde.Sutra ce se placenici ili ko finansira povuci,ostaje ponor.Tako je bilo svojevremeno sa gotovo susednim mestom Sremskim Mihaljevcima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA