≫ 

Zvezda želi pojačanje u napadu: Pre 10 dana zvala Argentinca koga želi i Boka! (VIDEO)

Crveno-beli u potrazi za pojačanjem u špicu, što verovatno znači da Hugo Vieira napušta klub

  • 10

Crvena zvezda je na Malti pokazala određene boljke u napadu, a naročito je navijače zabrinula igra Huga Vieire, koji je prošle sezone bio najbolji strelac ekipe, a na prvoj utakmici u sezoni je delovao nezainteresovano i smušeno na terenu.

On je i nedavno pokazao znake nezadovoljstva jer želi transfer u Olimpik Marsej, koji se interesuje za njega i prema nekim navodima spreman je da ponudi 3 miliona evra za obeštećenje, a njemu mnogo veću platu nego što ima u Zvezdi.

>>> 4 najjača utiska o Zvezdinim novajlijama posle pobede na Malti

>>> Šest razloga zbog kojih ova fotografija sa Malte ulazi u Zvezdinu istoriju (FOTO)

Na Marakani ništa ne prepuštaju slučaju, pa uveliko pripremaju zamenu u slučaju da Portugalac do kraja prelaznog roka ipak.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kako Telegraf saznaje, Zvezda je razmatrala opciju da Vieiru zameni Argentinac Lautaro Rinaldi. Kontakti su uspostavljeni pre desetak dana, ali prema našim informacijama nisu se pomakli sa početnog interesovanja, te on sada nije toliko aktuelan.

Zvezda ima spremne pikove za sam špic napada, ali se imena čuvaju u strogoj tajnosti, da se transferi ne bi iskomplikovali.

Rinaldi je ro]en 1993. godine, na sebe je pažnju u Južnoj Americi skrenuo u dresu Argentinos Juniorsa, čiji je član i dalje. U prethodne dve sezone postigao je 13 pogodaka na 47 utakmica.

Ovaj 22-godišnji napadač je tražen u Argentini posle ispadanja njegove ekipe u drugu ligu, a među najzaniteresovanijima je čuvena Boka Juniors. Takođe, pominje se da ga žele i Trabzon, Panatinaikos i Eškišehir.

Ipak, ukoliko ne bude nekog veleobrta, on je za Zvezdu već završena priča, i ukoliko napadač stigne na Marakanu, to najverovatnije neće biti Lautaro Rinaldi.

Pogledajte neke od njegovih poteza:

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Filip82

    13. jul 2016 | 17:04

    Nadjite nekog desnog beka... Cvetkovic je 0.

  • Glavlonja

    13. jul 2016 | 17:47

    Rendula umesto lukovica

  • Kombuha8

    14. jul 2016 | 16:41

    Lukovica obavezno napolje unistice nas i samo zbog njega necemo u evropu ebo upamtite ovo dobro. On je jama

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA