≫ 

Trener Zaglembja optimista pred meč sa Partizanom! (VIDEO)

Ne plašimo se Partizana jer u timu imamo najbolje odbrambene igrače, kaže poljski trener

  • 7

Fudbaleri Zaglebja doputovali su na megdan Partizanu u Beograd i popodne i održali su veoma interesantnu pres konferenciju na kojoj su pored trenera Piotra Stokowieca bila prisutna i dvojica srpskih igrača u timu iz Lubina – Đorđe Čotra i Aleksandar Todorovski.

>>>SVI U BEOGRAD! Navijači Zaglembja brutalnim kadrovima najavili meč sa Partizanom (VIDEO)

Gosti su bili veoma raspoloženi, opušteni i ljubazno su odgovarali na mnoga pitanja, uglavnom beogradskih novinara.

Trener Stokoviec je posebno ostavio utisak svojim samouverenim stavom pred sutrašnji meč, što je i sasvim normalno ako uzmemo u obzir činjenicu da je Poljska reprezentacija na evropskom prvenstvu pokazala veliki kvalitet i samim tim nagovestila da se i u njihovoj ligi igra veoma respektabilan fudbal.

- Nemamo tremu pred ovaj meč. Spokojni smo potpuno,jer u našem timu imamo najbolje odbrambene igrače ( Misli na Čotru i Todorovskog)

- Upoznati smo kakav je tim Partizan i znamo da je poslednjih 10 godina bio u konkurenciji za ulazak u Ligu šampiona ili u grupnoj fazi Lige Evrope - rekao je Stokoviec.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • baron

    14. jul 2016 | 00:01

    Ajde bre da sutra pobede i partizan, i vojodina, i cukaricki! Da bar 2 kluba prodju u grupno takmicenje, te da time sakupimo poene za nasu trulu ligu i za koju godinu sampion drzave ulazi direktno u ligu sampiona!!!

  • Grobar21230

    13. jul 2016 | 20:39

    Videcemo posle utakmice

  • @Жика Живац@

    14. jul 2016 | 11:08

    Napred Zagleblje!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA