≫ 

Partizanove dve prečke i gomila promašaja! Zaglembje odolelo sa desetoricom igrača (VIDEO)

Crno-beli i poljska ekipa odigrali bez golova u Humskoj

Nadmoćni Partizan nije uspeo da postigne gol Zaglembju u prvoj utakmici kvalifikacija za Ligu Evrope.

U Humskoj je viđeno mnogo prilika, ali nijedan gol.

Partizan - Zaglembje 0:0

(56. crveni karton Papadoplus )

Dve prečke Bogosavca i Đurđića, vrcavi šutevi Mihajlovića, Janković sa pet metara - samo su neke od završnica akcija crno-belih, koji su ukupno na utakmici upitili 19 šuteva ka golu (6 u okvir).

Ujedno, crno-beli su od 56. minuta bili brojčano jači, jer je gostujuća ekipa ostala sa desetoricom na terenu. Poljaci su u Beograd definitivno došli da bi se branili, i u tome su uspeli pred revanš, koji je na programu za sedam dana.

PARTIZAN: Šaranov – Vulićević, Gogua, Milenković, Bogosavac – Everton, Brašanac (od 75. Marjanović) – Janković (od 83. Stevanović), Radović, Mihajlović – Đurđić (od 69. Božinov).

ZAGLEMBJE: Poalček – Todorovski (od 73. Tošik), Guldan, Dabrovski, Čotra – Pjatek, Kubicki – Voznijak, Rakovski (od 66. Pijatek), Janoška (od 82. Vlaško) - Papadopulos (crveni karton, 56)

SNAŽAN POČETAK, PA REVIJA PROMAŠAJA

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Navijači su mogli samo da požele snažan start kakav je Partizan priredio. Igrači poljske ekipe bukvalno pola sata nisu pošteno ni prešli na stranu crno-belih, koji su imali 8 šuteva ka golu u prvih 45 minuta naspram jednog gostiju.

Akcije su se gradile uglavnom preko leve strane, gde se dobro snalazio Bogosavac, a među najagilnijim su bili Mihajlović i Janković. Bila je prisutna i nervoza Đurđića, koji se u dva navrata raspravljao sa sudijom i igračima protivničke ekipe.

Pri kraju prvog dela igre, Bogosavac je sa šest metara šutirao i pogodio prečku, što je bio i poslednji konkretan pokušaj.

Prštalo je u drugom poluvremenu!

Da crno-beli nisu hteli da menjaju ništa u pristupu videlo se i na startu drugog dela igre, opet je težište igre bilo ispred Poalčekovog gola.

U 50. minutu je ponovo Partizan pogodio okvir gola - slobodan udarac izveo je Mihajlović, a Đurđić glavom pogađa prečku.

Nedugo potom je Papadopulos zaradio drugi žuti karton, i od 56. minuta su crno-beli imali igrača više.

Usledila je revija neuspelih šansi Partizana: Janković sa pet metara, pa Poalčekova odbrana Radoviću i Evertonu, kao i Mihajloviću posle briljantnog pasa Jankovića...

Ušla je nervoza u crno-bele, videlo se kada je dozvoljena kontra Janoške, koji je bio ispred Šaranova sam, i samo je sreća pomogla Partizanu da to ne bude gol. Nervoza se uvukla i u stručni štab - Dražen Bolić, pomoćnik Ivana Tomića, napustio klupu zbog prigovora pomoćnom sudiji.

I Božinov, koji je ušao umesto Đurđića, propustio je odličnu priliku u finišu meča, kada su crno-beli zujali oko gola gostiju. Na tome je i ostalo.

Na stadionu je bilo oko 10.000 navijača, a tek u drugom poluvremenu je stigla nekolicina Poljaka. Podsetimo, navijači gostujuće ekipe uhvaćeni su sa oružjem na srpskoj granici.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

(Telegraf.rs)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Istina

    14. jul 2016 | 22:45

    A simpatični Valeri Božinov će nam doći glave. Taj je gori od moćnog Pierre Boye. Jedan simpatičan, drugi moćan al eto.. Važno je da Vlahović greje klupu a Božinov igra, sramota. Nastavlja sa greškama nedokazani trener Tomić, kojem je dozvoljeno i da se do zadnjeg kola borimo sa Čukom za 2 mesto.. Al aj to, lik LAŽE nevidjeno, ja nisam video da neko toliko laže i još se pravi pametan, bruka!

  • Tanče

    14. jul 2016 | 20:26

    Samo napred Partizan!!!!!

  • Nikolaks

    14. jul 2016 | 20:31

    Neverovatno dosli svi grobari iz Srbije....cak 8000hilj ljudi

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA