≫ 

Bivši fudbaler Zvezde uhapšen zbog seksualnog napada!

Vlada Stošić uhapšen u Španiji jer je seksualno agresivno pristupio dvema turistkinjama

  • 12

Bivši fudbaler Crvene zvezde Vlada Stošić uhapšen je u Španiji zbog navodnog seksualnog napada na dve ženske osobe, prenosi lokalni list Dijario de Sevilja.

STOŠIĆ ODBIO ZVEZDU: Porodica mi nije dala da dođem u Beograd!

Kako se navodi, španska policija uhapsila je juče Stošića i bivšeg saigrača iz Betisa Aleksisa Truhilja jer su "seksualno agresivno" pristupili prema dve kanadske turistkinje, starosti 21 i 24 godine.

Stošić je zadržan u pritvoru i danas bi trebalo da se pojavi pred Sudom u Sevilji, dok je Truhiljo pušten.

Stošić je tokom igračke karijere nastupao za Crvenu zvezdu, Majorku, Betis, Atlante i Setubal, dok je jedno vreme bio i sportski direktor Betisa.

Bio je član generacije iz Barija koja je postala prvak Evrope 1991. godine.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • stvarno?

    15. jul 2016 | 12:32

    Djubre. Mogu cerke da mu budu po godinama. S duznim poshtovanjem i to je za mene pedofilija. 10 god + - je neka granica. Sve preko ili pedofilija ili mama komplex.

  • Kula

    15. jul 2016 | 12:05

    Dje ćeš Vlado na te bolesnice kanadsko-američkog porekla...pa te jedva čekaju da se tužakaju...trebao si neku našu,nebi se ni bunila ni tužila a ni otimala...

  • Vronski

    15. jul 2016 | 11:17

    Kakvi ste Boze dragi! Gde got mozete na blatite Zvezdu vi to cinite. A sto ne kazete Zecevic prvi covjek partizana je ucestvovao u svim otmicama, Ivana Curkovica brat je poginuo u Zboru narodne garde a o potezanju pistolja Danilivica na hitnu pomoc i nozeva. A sto ne pisete kako partizanovci Bjela i Sergej u majicama zlicinca Jovana Divljaka idu na promociju filma. Ovde se Zvezda tretira kao leglo zla I stalno je povezujete sa dogadjajima koji nemaju s njom veze a mozda ni s tim osobama. Drzite se vi partizana i uzora Djanija Curcica, Vlade Divca koji je obezbedio da Kosovo ide na OI da ide Ana Ivanovic a ne ide Sekariceva. Srbijo kolonijo zagrepcana stidi se.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA