≫ 

Bandalovski se oprostio od Partizana: Ovo nije zbogom, samo doviđenja!

Crno-beli u ekspresnom roku završili saradnju sa Bugarinom posle njegovog ispada

  • 5

Ivan Bandalovski nije više član Partizana, sada je to i zvanično.

Bugarski internacionalac, koji je izgubio mesto u timu kod Ivana Tomića, zbog čega je negodovao poslednjih dana, ekspresno je raskinuo ugovor sa klubom iz Humske.

>>> Partizan ne trpi buntovnike: Božinov i Bandalovski stavljeni na transfer listu!

Povodom odlaska iz Partizana, sa kojim je osvojio titulu i Kup Srbije, Bandalovski je na svom instagramu "okačio" poruku sledeće sadržine:

- Danas je za mene jedan od najtežih dana. Proveo sam prelepih godinu i po u mom voljenom klubu u kojem sam ostavio svaki atom snage na terenu, izgarao za svaki šut, za svaki gol i nove bodove. Sa momcima sam ponosno osvojio titulu prvaka i Kup Srbije, igrao Evropu i te trenutke nikada neću zaboraviti, baš kao što neću zaboraviti svaki aplauz, pljesak i podršku sa tribina i Juga!

Bugarin je poručio da je Partizan u njemu dobio najvećeg navijača crno-belih i da ovo nije njegovo zbogom klubu, već samo doviđenja.

- Ponosan sam na svaki sekund proveden na terenu pred Grobarima. Život je nepredvidiv i sprema nas za novo putovanje na koje krećem sa koferima ljubavi prema Partizanu i pun najlepših uspomena. Ne opraštamo se, već samo pozdravljamo, jer u meni imate najvećeg navijača. Napred Partizan, do pobede - poručio je Bandalovski za kojim bi uskoro mogao da pođe i njegov zemljak Valeri Božinov, koji se takođe našao "na ledu" zbog komentara posle meča sa Zaglembjem i trenutno je van takmičarske ekipe.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Šopošnjikov

    19. jul 2016 | 18:58

    Ivane Jug te postuje. Srecan put i do skorog viđenja

  • Ljupce

    19. jul 2016 | 19:13

    Pa moraju da prodaju ovog Vulicevica zato si popio klupu!!!

  • libero

    19. jul 2016 | 18:59

    Ne brini batko,i ovi sto ti spakovase kofere nece dugo cekati na taj voz !!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA