≫ 

Katai: Iskoristili smo igrača manje (VIDEO)

Najbolji fudbaler Zvezde napominje da ekipa mora jače da uđe u duel sa Ludogorecom

  • 3
Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Još jednom se ispostavilo da je Aleksandar Katai verovatno najvažniji igrač Crvene zvezde. Svojim drugim golom na dva meča, fudbaler crveno-belih dao je ogroman doprinos za pobedu u dvomeču sa Valetom.

- Oni su pokazali da nisu ekipa kao što su predstavljani u medijima, već da su dosta dobra, poveli su i tamo i ovde, dali dva gola. Dosta su nas namučili, tako da su pokazali da su ekipa za poštovanje. Srećom, uspeli smo na vreme da okrenemo rezultat - rekao je Katai, koji je svestan da sledi Ludogorec, mnogo jači rival.

- Ne bih da sad potcenjujem Valetu, ali mislim da su ozbiljniji protivnik od njih. Kao što svi znaju, ulažu dosta para u klub. Sigurno će nam biti teško, biće potrebno puno sreće, mnogo više koncentracije da uradimo što više.

>>> Božović: Valeta nije naivna ekipa, bez obzira šta svi govore

I dalje postoje očigledne slabosti u Zvezdinoj igri.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Uvek je početak sezone težak za ekipu, dođu novi igrači, i treba sigurno vremena da se uigramo, pa nas onda protivnici malo i "kažnjavaju" - naglasio je Katai, koji smatra i da su teške pobede i značile timu.

- Sigurno da jeste, samo smo imali i sreće da nam nisu napravili problem i dali još jedan gol, odna bi nam bilo još teže. Dobro je sa te strane da se probudimo i uđemo mnogo ozbiljnije u sledeći duel.

Neposredno pre nego što je postigao pogodak za pobedu, Katai je primetio da Sikimić leži na terenu.

- Oni su nastavili da igraju, tako da smo i mi nastavili i iskoristili smo igrača manje - kroz osmeh je zaključio Katai.

Šta Sikimić kaže o toj situaciju iz 76. minuta možete pročitati klikom >>> OVDE.

(Telegraf.rs/D.U)

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • jao

    20. jul 2016 | 09:24

    Tebi majstore kapa dole

  • misirac

    21. jul 2016 | 04:04

    Momak je igračina! Ne mogu da verujem da nije dobio poziv za reprezentaciju(bar na širem spisku). Bilo koja ponuda ispod 5-6 miliona bi bila ponižavajuća!

  • Libe

    20. jul 2016 | 12:17

    Kad čitam tekst, a da neznam koji je nivo klub iz Andore koja ima manje stanovnika nego Zvezdin stadion mesta, pomislio bih da se radi o nekom klubu iz španske premier lige. Katai mogao si samokritičnije govoriti o ovoj utakmici, odnosno o tome kako je Zvezda loš klub u evropskim okvirima. O drugim našim klubovima i našem fudbalu da i ne govorimo.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA