Vip Beach Masters karavan dolazi u Zrenjanin: Spremite se za druženje sa VANJOM GRBIĆEM! (FOTO)

U Zrenjaninu će biti upriličeno i druženje legende domaćeg sporta Vanje Grbića sa posetiocima

  • 0

Pored uzavrele atmosfere na tribinama i preciznih smečeva, blokova i dijagonala na terenima u Baču u okviru četvrtog turnira ovogodišnjeg Nacionalnog prvenstva Srbije u odbojci na pesku, prethodni vikend obeležio je i istorijski trijumf muške seniorske reprezentacije Srbije koja je savladala Brazil i osvojila titulu pobednika Svetske lige.

Inspirisni njihovom mestralnom igrom u dalekom Krakovu, rekordnih 67 ekipa u muškoj i ženskoj konkurenciji borilo se na peščanim terenima jezera Provala za dragocene poene, a pobedu su odneli parovi Stefan Basta/Lazar Kolarić i Marija Milošević/Milena Matić.

U muškoj konkurenciji, Stefan Basta i Lazar Kolarić uspeli su da izbore pobedu savladavši Marka Galeševa i Đorđa Klašnića rezultatom 2:0 u setovima (21:12, 21:9).

Foto: Promo Foto: Promo

Treće mesto osvojili su Miljan Kiković i Nemanja Vidić sa 2:1 (21:23, 21:17, 15:6). Oni su postigli bolje rezultate u odnosu na Nikolu Anđelića i Luku Gutešu, koji su zauzeli četvrto mesto.

Prvo mesto u ženskoj konkurenciji osvojile su Marija Milošević i Milena Matić koje su trijumfovale u finalu protiv Nataše Savović i Katarine Raičević sa 2:1 (18:21, 21:16,15:9), dok su u meču za treće mesto Maja Radović i Lara Vuković savladale Goranu Mrđan i Teodoru Trifunović rezultatom 2:1 (24:22, 19:21, 15:12). Trenutno stanje na tebeli možete pogledati na linku.

Turniri će se organizovati na terenu Aviv Parka, na adresi Bagljaš - Zapad 5, a kompanija Vip mobile i Odbojkaški savez Srbije pozivaju sve ljubitelje odbojke na pesku da dođu i podrže svoje omiljene ekipe u borbi za plasman u dalje takmičenje.

Foto: Promo Foto: Promo

U subotu, od 12h, u Vip centru na adresi Kralja Aleksandra Karađorđevića 4, biće upriličeno i druženje legende domaćeg sporta, Vanje Grbića, sa posetiocima.

Ovom prilikom, proslavljeni odbojkaš potpisivaće kačkete i fotografisati se sa svojim rodnim Zrenjanincima, pozivajući ih da nastave da uživaju u napetim borbama petog turnira Nacionalnog prvenstva Srbije u bičvoleju.

Za najmlađe posetioce turnira u Zrenjaninu biće organizovana Vip Beach Masters škola odbojke, koju već šest godina zaredom uspešno vodi Vanja Grbić. Mališani uzrasta do 14 godina imaće priliku da se upoznaju sa osnovama i pravilima bičvoleja, i to u narednim terminima: petak i subota, 22. i 23. jul, od 10h, i nedelja, 24. jul, od 15h.

Foto: Promo Foto: Promo

Koliko su pažljivo pratili na časovima i usvojili Vanjine savete dečaci i devojčice pokazaće u okviru Dečije lige, koja će biti održana u nedelju u 10h.

Nakon Zrenjanina, turniri će se igrati u Somboru, Šapcu i Novom Sadu, a u periodu od 24. do 27. avgusta, na beogradskoj Adi Ciganliji, Srbija će dobiti nove šampione i šampionke u odbojci na pesku! Osim prestižne titule prvaka i vrednih nagrada, pobednici u obe konkurencije osvojiće zvaničan uređaj ovogodišnjeg prvenstva, Huawei P9.

Više informacija možete pronaći na linku www.beachmasters.rs.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA