Kuzmić poručio navijačima Zvezde: Verujte u mene, odužiću vam se!

Prvi izjave Ognjena Kuzmića kao novog košarkaša Zvezde

  • 25

Novi košarkaš Crvene zvezde Ognjen Kuzmić istakao je da je dolazak u redove srpskog i regionalnog šampiona veliki izazov za njega i dodao da se raduje atmosferi koju prave navijaci crveno-belih.

- Dolazak u Crvenu zvezdu je pravi potez za mene, posle svega što sam prošao u karijeri. Očekujem da će biti dobro i za klub i za mene, da ćemo praviti dobre rezultate, ali i da ću pružati dobre igre u crveno-belom dresu i napredovati kao igrač - izjavio je Kuzmić za klupski sajt i dodao:

- Biće veliki izazov za mene i za celu ekipu. Prvi put ću odigrati ovoliki broj utakmica, koliko sam računao 80 minimum, ali sa druge strane, izazov je igrati za Zvezdu u ambijentu koji sam osetio prošle sezone kada sam dolazio sa Panatinaikosom. Biću spreman.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Kuzmić, koji je potpisao trogodišnji ugovor, svestan je da su ocekivanja navijača velika.

- Zna se šta nosi igranje u Crvenoj zvezdi, klubu koji je najveći, ne samo u Srbiji, nego u celom regionu. Navijačima samo želim da poručim da veruju u mene, da me podržavaju, a ja verujem da mogu da pomognem timu da zajednički ostvarimo ciljeve. Na meni je da se velikim radom, kao što sam i do sada radio u karijeri, izborim za svoje mesto i minute - zaključio je Kuzmić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • ☆☆☆

    20. jul 2016 | 16:45

    Aj..imaš našu podršku naravno!Samo napred!!

  • Ivan

    20. jul 2016 | 18:35

    A sta ste vi partizanovci doveli pa imate o čemu da komenarisete? I ove godine bićete samo za koš razliku.

  • Pribojac

    20. jul 2016 | 16:27

    Vredan momak. Srecno.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA