≫ 

Partizan je evropski brend: Igrač Zaglembja nahvalio crno-bele

Poljaci znaju ko im dolazi u goste

  • 14

Fudbaleri Partizana doputovali su u Lubin gde u četvrtak igraju revanš utakmicu 2. kola kvalifikacija za Ligu Evrope protiv ekipe Zaglembja.

Prvi meč, kao što je mnogima poznato, završen je bez golova, pa ne treba biti mnogo pametan i zaključiti da ekipu Ivana Tomića očekuje još teži zadatak na gostujućem terenu protiv ozbiljnog rivala iz zemlje koja, u fudbalskom i svakom drugom smislu, iz godine u godinu beleži galopirajući napredak.

>>> Božinov ne putuje u Poljsku: Tomić odstranio Bugarina iz tima

Zaglembje je u "pauzi" dvomeča sa srpskim predstavnikom bio ubedljiv na domaćem polju (Kjelce, 4:0), pa u sjajnom raspoloženju čeka crno-bele o kojima, zanimljivo, pojedini igrači poljskog tima imaju izuzetno visoko mišljenje.

- Partizan je evropski brend - kaže za poljske medije Jakub Tošik, defanzivac, koji je u Beogradu ušao u drugom poluvremenu, a u duelu sa Koronom odigrao čitav meč.

- Čini mi se da smo u Beogradu ušli u meč sa previše respekta prema njima, ali je najbitnije da smo doneli dobar rezultat. Mirno se pripremamo za revanš i očekujem povoljan ishod.

Ono što može da brine navijače Partizana pred revanš, je izuzetna efikasnost igrača Zagelmbja protiv Korone, čiju su mrežu "izrešetali" četiri puta u roku od pola sata, pa su praktično već tada mogli potpuno da se posvete meču sa Partizanom. Sa druge strane, u taboru našeg tima atmosfera nije na najvišem nivou posle ispada dvojice Bugara Bandalovskog i Božinova, koji su u međuvremenu dobili otkaz ili čekaju da dobiju otkaz i neće biti u konkurenciji za meč u Lubinu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA