Drama u Astani: Bosanac u 93. minutu eliminisao Mbođa i Kaluđerovića! (VIDEO)

Nesrećan poraz Žalgirisa u Kazahstanu

  • 0

Astana, prvak Kazahstana, igraće u 3. kolu kvalifikacija za Ligu šampiona gde se plasirala zahvaljujući golu bosanskohrcegovačkog reprezentativca Marina Aničića u 93. minutu!

Bio je to gol za pobedu nad Žalgirisom od 2:1 i prolaz u narednu rundu takmičenja koje je Astana igrala prethodne sezone u grupi sa Atletikom, Galatasarajem i Benfikom.

Aničić, koji je pojačao prvaka Kazahstana ovog leta iz Zrinjskog, bio je apsolutni junak meča jer je postigao i prvi gol, dok je prednost domaćeg tima anulirao Eliveto u 57. minutu.

Za goste je čitav meč odigrao bivši igrač Zvezde Mamadu Mbođ, a do pet minuta pre kraja i Andrija Kaluđerović, ali, nažalost, nisu imali sreće da proslave prolazak Litvanaca što bi za taj klub predstavljao veliki uspeh na koji dugo čekaju.

U redovima pobedničkog tima od početka do kraja igrao je Nemanja Maksimović, a od 72. minuta, kada je Astana krenula u napad svim silama, i Đorđe Despotović.

Naredni rival Astane biće Seltik pod uslovom da se Škotlanđani iskupe za blamažu iz prvog meča i poraz od gibraltarskog Linkoln Red Impsa rezultatom 1:0.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA