≫ 

Šok: Subotiću propao transfer zbog operacije!

Srpski fudbaler "pao" na lekarskim pregledima

  • 4

Neven Subotić do daljeg će ostati igrač Borusije iz Dortmunda, zbog toga što nije prošao lekarske preglede u novom premijerligašu Midlzboru, preneli su engleski mediji.

Razlog je, navodno, problem koji naš fudbaler ima sa trombozom u ruci zbog koje je bio van terena gotovo polovinu prethodne sezone, a koja mu, izgleda, i dalje pravi probleme.

Neki mediji čak tvrde da će Subotić zbog tog zdravstvenog problema morati na novu operaciju i da su male šanse da zaigra ove sezone!

Ovakav ishod zakomplikovao je situaciju Midlzboru i menadžeru Karanki koji sada mora da traži alternativno rešenje u poslednjoj liniji.

Midzbro se posle osam sezona vratio u elitni rang engleskog fudbala zbog čega su svi u klubu angažovani u cilju da premijera protiv Stouka protekne u velikom stilu.

Istog dana kada je stigla vest za Subotića, klub sa Riversajda saopštio je da je novi igrač Midlzbroa postao španski napadač Alvaro Negredo, plaćen 16,4 miliona funti Valensiji.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA