≫ 

Dok Jelena grli Novaka, njemu su stopala u rukama druge žene (FOTO)

Sjajna stvar kod ljubavi je da smo srećni kada je osoba koju volimo srećna. Moj osmeh je zbog toga što volim kad je on srećan, napisala je Jelena

  • 1

Odmor je. Plaža. More. Đokovići su, kao i sav normalan svet, na suncu. Ljubav cveta. Ma, uživancija.

>>> Igre u plićaku Novaka i Jelene: Paparaco uhvatio Đokoviće na odmoru u Marbelji (FOTO)

Međutim, Novaka i Jelenu neko je prekinuo u razmeni nežnosti, ali ništa neprijatno po slavni i srećni mladi par, kako se ispostavilo. U pitanju je bila potpuno nepoznata, ali ljubazna žena koja se ponudila da, pazite sad - odradi Novaku Kinesku masažu. Njegovoj sreći nije bilo kraja, i to se jasno vidi po izrazu na njegovom licu.

Jelena, naravno, nije propustila da ovekoveči ovaj trenutak fotografijom.

- Da samo postoji drugi deo fotografije da se vidi koliko Novak uživa u trenutku! Doduše, njegov izraz lica to pokazuje pomalo... - napisala je Jelena, a onda objasnila razlog Novakovog blaženog lica.

- Dok ga grlim, veoma ljubazna dama mu masira stopala tehnikom Kineske masaže. Na plaži. Pored mora. Koliko je to samo fantastično, a potpuno slučajno. Samo se pojavila, videla da se grlimo i počela da govori kako nam je potrebna masaža stopala. Naravno, Novak se odmah ponudio da mu izmasira jer je stigao sa treninga. Bio je u stanju potpunog zadovoljstva. Sjajna stvar kod ljubavi je da smo srećni kada je osoba koju volimo srećna. Moj osmeh je zbog toga što volim kad je on srećan. Tako da, ova fotografija je o čistoj sreći.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA