Nameštao i Bonući iz Juventusa, Konte se brani da je pošten

Proširena istraga u kladioničarskom skandalu koji potresa Italiju, dvojica umešanih iz tabora prvaka Italije

  • 0

Juventusov defanzivac Leonardo Bonući novi je na spisku osumnjičenih da je, kao igrač Barija, bio umešan u nameštanje rezultata utakmice protiv Udinesea (3:3).

Bonućijev bivši saigrač Salvatore Masijelo tvrdi da je današnji član Juventusa bio jedan od četvorice igrača Barija sa kojima je dogovorio nameštanje susreta. Ova vest stigla je samo nekoliko sati nakon što je Domeniko Krišito otpisan iz reprezentacije. Bonući se, za sada, još  nalazi na listi igrača koji su kandidiati za odlazak za Evro, ali gotovo je izvesno da će ga zadesiti sudbina Domenika Krišita... 

U Juventusu ne žele da komentarišu Bonućijevu umešanost, ali su zato sazvali vandrednu konferenciju za medije na kojoj je pričao njihov trener Antonio Konte, koji je takođe na listi osumnjičenih za nameštanje...  Njega sumnjiče da je u nečasnim radnjama učestvovao prošle godine kada je trenirao Sijenu.

- Svi znaju kakav je čovek Antonio Konte! Vreme provedeno u Sijeni mi je bilo prelepo i to niko ne može da mi oduzme. Moja pričao kao trenera i kao nekadašnjeg igrača je kristalno čista. Svi znaju da sam čovek koji voli da pobeđuje, ali uz borbu, rad i požrtvovanje. Napadnut sam danas pred ženom i dvogodišnjom ćerkom i moram da ovim putem branim svoju čast. Nalazim se pod istragom za nameštanje, a napravili su mi pretres kuće dok sam bio odsutan. Kakav je to način? - besan je trener Juventusa koji će morati da se pojavi na sudu.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA