≫ 

Italija bruji: Manćini napušta Inter!

Trener "neroazura" ušao u klinč sa odlazećim predsednikom Erikom Tohirom

  • 1

Inter će u novu sezonu, potpuno neočakivano, krenuti sa novim trenerom!

Tako trenutno stoje stvari pošto je došlo do ozbiljnog sukoba na relaciji Roberto Manćini - predsednik (u odlasku) Erik Tohir, čija su razmimoilaženja u stavovima takva da ih je, kako pišu italijanski mediji, nemoguće približiti.

>>> Blam: Gazda Intera ne zna da izgovori ime kluba! (VIDEO)

Ekspedicija "neroazura" se trenutno nalazi na turneji po Sjedinjenim Američkim Državama, tamo je i Tohir koji je u Portlandu obavio hitan sastanak sa Manćinijem i predočio mu smernice koje će klub slediti, što se, međutim, kosi sa stavom čoveka koji vodi brigu o ekipi.

Naime, Manćini smatra - a to mu najviše smeta, da nije do kraja uključen u transfer politiku kluba, što je jasno poručio Indonežaninu koji je nedavno prodao većinski paket akcija kluba novim kinskim vlasnicima, kompaniji Suning.

Manćini smatra da su Interu potrebna minimum još tri pojačanja, dok Tohir ne vidi potrebu za tim, pa je italijanskom treneru objasnio da mora da se pridržava klupske politike, a u suprotnom može da ide. Većina vodećih italijanskih medija piše da su obe strane nepopustljive i da je razlaz, za koji veruju da će se desiti u naredna dva dana - neminovan!

Manćini, koji se 2014. godine vratio u klub, ima još godinu dana ugovora sa "neroazurima", ali ga, po svemu duseći, neće odraditi do kraja.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA