≫ 

Policija: Čelnici Partizana vrše pritisak i mešaju se u rad MUP-a

Baš kuva u Humskoj poslednjih sati

  • 10

Samostalni sindikat policije Srbije saopštio je da pojedini funkcioneri Partizana medijsklim izjavama o navodnoj spregi pripadnika MUP-a i pojedinih struktura u klubu vrše pritisak i pozvao ih da omoguće zakonski rad pripadnicma SBPOK-a i da poštuju nadležne državne institucije.

- Neodmerene i neargumentovane medijske izjave pojedinih funkcionera FK Partizan o navodnom pristrasnom radu radnika MUP-a u slučaju korišćenja pečata preminulog generalnog sekretara Darka Grubora i eventualnih zloupotreba ne možemo nikako drugačije da shvatimo, već kao direktno mešanje u rad MUP-a - navodi se u saopštenju.

Kako se ističe, radnici MUP-a su visoko kvalifikovani i profesionalni radnici koji poštuju sve zakonske regulative i nacela postupanja prilikom obavljanja svojih poslova i zadataka, tako da je svaki vid mešanja u njihov rad i pokušaj degradacije njihove profesionalnosti direktan vid pritiska i pokušaj omalovažavanja i ponižavanja njihove profesije.

SBPOK u Partizanu prikuplja podatke zbog sumnje da su pojedini čelnici crno-belih zloupotrebili položaj uoči Izborne Skupštine.

Navodno, sumnja se da su falsifikovane službene dokumentacije i članske karte kako bi se u Skupštinu ubacili novi delegati.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

Inspektori SBPOK su u svojstvu građana ispitali i D.V, koji je u klubu iz Humske zadužen za izdavanje članskih karata, dok su ranije saslušane sekretarice Lj.M. i N. L, kao i radnik administracije D. B.

Sumnja se da je u ovim malverzacijama korišćen pečat sekretara kluba Darka Grubora, koji je preminuo početkom juna ove godine.

Večernje Novosti pišu da će poziv na informativni razgovor u policiju dobiti generalni direktor Miloš Vazura i bivši generalni sekretar Žarko Žečević.

Izborna Skupština FK Partizan zakazana je za 12. septembar.

Najvažnije sportske vesti za 28. jul

(Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Dragan

    28. jul 2016 | 15:51

    Prvi glasam da se ocisti moj voljeni klub ali nesto mi se cini da je ista rezija bila i prosle godine.Ponovo gospodin zlo pravi zlo.

  • Dragan

    28. jul 2016 | 15:59

    Zasto policija ne ode u Ljutice?I da ode sve je cisto jel da?Zasto javnos ne zna koliki je dug u Ljutice Bogdana a kupi se deset igraca?

  • Звезда

    28. jul 2016 | 15:53

    Све неке леееепе вести из комшилука. Инспектори, пре тога Бачка и Пољаци...а кад ће катанац? Зрело је.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA