≫ 

Dva meseca pred smrt Vladica Kovačević poslao najjaču poruku svim Partizanovcima! (VIDEO)

Da li će sada, kada je otišao Vladica, njegove reči odzvanjati hodnicima Humske kada sledeći put Zečević krene na Bjekovića, Milošević na Obućinu, Varga na Vuletića...

  • 9

U jeku žestoke borbe za vlast u Partizanu u kojoj se ne biraju sredstva, legendarni Vladica Kovačević bio je jedan od retkih glasova razuma između dve vatre.

>>> Umro Vladica Kovačević: Legenda Partizana i jedan od najvećih šmekera koje je srpski fudbal imao

Sećamo se, ne beše to davno, upokojena legenda Partizana poručila je nešto zbog čega bi svi oni kojima je crno-bela boja bliska scru, a bore se za prevlast u klubu, trebalo dobro da se zamisle.

- Predlažem, volim i želim da ovaj klub bude bez trzavica, da bude jedinstven, klub u kojem se družimo, a ne da budemo razdvojeni, da razmišljamo da li da uđemo u klub ili, da razmišljamo da li ćemo videti bivšeg prijatelja ili sadašnjeg prijatelja - rekao je Kovačević u maju, na obeležavanju 50 godina finala Kupa šampiona u Briselu.

Da li će sada, kada je otišao vladica, njegove reči odzvanjati hodnicima Humske kada sledeći put Zečević krene na Bjekovića, Milošević na Obućinu, Varga na Vuletića...

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Srki

    28. jul 2016 | 15:26

    Da nije love koja nema poreklo, mnogi nikada ne bi prešli prag FK Partizan, a da je bilo onih koji su hteli da čuju glas jednog Kovačevića, Galića, Jusufija, Šoškića...

  • Ivan marovic

    28. jul 2016 | 19:10

    Bio je maher za zene.Pravi.lepotan,a bio perfektan tehnicar.Kad danas klinci gledate Inijestu setite se to je isti Kovacevic Vladica.Ej kad se.setim 1966 njegovih igara,najezim se Pitam se da li je rodjen takav igrac u Jugi a u Srbiji da i nepricam.Jednom prilikom je i sam Pele rekao da takvog igraca i tehnicara nikad jije video.Istina.Verujte.Mozda ce neko reci a sto samo 13 utakmice.I onda je bilo mora ovaj.Eto zvezdasi nas je stitila Armija ,a gle Vladica samo 13puta.Neka pociva u miru .

  • Marko

    28. jul 2016 | 19:17

    Otisao je moj ivanjicanin i velika legenda i kapiten cuvene gerneracije partizanovih beba...pocivaj u miru legendo

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA