Lukić oprostio Partizanu 25.000 evra

Gest ljubavi prema klubu novog igrača Torina

  • 10

Pored toga što ima igračke, Saša Lukić u sebi nosi i ljudske kvalitete, i to je potvrdio u trentuku rastanka sa sada već bivšim klubom Partizanom.

>>> Partizan prodao veznog igrača Mihajloviću

Vezni igrač, koji će 13. avgusta napuniti 20 godina, prodat je Torinu, iako je najavljen kao budućnost Partizana, ali stvari po crno-bele nisu krenule dobro ove sezone pa je ovakav potez bio iznuđen od strane uprave viceprvaka Srbije.

Ono što je u ovoj situaciji važno reći je da se mladi fudbaler odrekao 25.000 evra, koje mu je klub ostao dužan do današnjeg dana, prenosi Sport.

Lukić, svestan u kakvom je finansijskom škripcu klub, odlučio se na ovakav korak i svaka mu čast na tome, jer pomenuta suma novca uopšte nije mala.

Partizan bi od prodaje Lukića trebalo da inkasira 1.5 miliona evra.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Nusknvp

    29. jul 2016 | 12:28

    Sramota..sad se kao podrazumeva da igraci oprastaju dug ili sta ? Pa time se direktno pomaze lopovima u upravi i vodjama navijaca da uzimaju za sebe...Veca bi faca ispao da je trazio sve do poslednjeg eura i tih 25.000 € ako mu vec nije stalo do njih podelio zaposlenima u Zemunelu koji ne primaju nista ili neki minimalac...STOP OPRASTANJU DUGOVA I LOPOVLUKU !!!

  • Genious

    29. jul 2016 | 12:06

    Dobiju 1,5 milion, a decku ne mogu da isplate 25 hiljada. Bruka. Nego bolje da oni uzmu sebi sto vise u dzepove.

  • Mire

    29. jul 2016 | 13:17

    E moj LUKICU bolje da si taj novac poklonio osnovnoj skoli u VARNI da bilo sta urade da bilo sta srede bar fasadu na skoli u koju si kao decak isao , ostavio si novac lopovima.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA