≫ 

GROF BOŽOVIĆ: Zvezda igra otvoren fudbal, a to znači da ćemo i da primamo golove!

Izjave trenera Zvezde i Metalca posle meča na Marakani

  • 2

Pored toga što je bio izuzetno zadovoljan posle pobede nad Metalcem, trener Crvene zvezde Miodrag Grof Božović je istakao da mu je drago i zbog gola Uga Vieire kojim je prekinuo golgeterski post.

Podsetimo, Vieira je bio strelac drugog gola protiv Metalca u 38. minutu.

>>> ZVEZDA RASPUCANA PRED LUDOGOREC: Novajlije presudile Metalcu, navijače raduje i gol Vieire (FOTO) (VIDEO)

- Bez obzira na sve, kada date gol, čovek je zadovoljan. Fudbal se igra zbog golova. Meni je posebno drago zbog Uga, dugo nije mogao da postigne gol. Golgeterskih serija ima pozitivnih i negativnih, nadam se da će sada krenuti pozitivna - rekao je Božović, a potom pomenuo i novajlije:

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Najvažnije je da oni počnu da se privikavaju jedni na druge jer je teško uigrati ekipu koja ne igra stalno zajedno. Računali smo na veliki broj utakmica i da moramo da napravimo dve ekipe, kako bi jedna mogla da igra u Evropi, a druga u prvenstvu. Daj Bože da se plasiramo, onda će biti slatke muke. Zato smo doveli ovoliko igrača i stranaca i naših perspektivnih, videli ste Poletanovića i Babunskog.

>>> Poruka Delija o regionalnoj ligi! (FOTO)

- Ispada i da moramo da primimo gol na svakom meču. Imali smo dve stopostotne šanse, Potom nas je Kahriman spasao. Igramo otvoreno, moraju da nam stvaraju šanse kad se otvorimo na ovom terenu.

Trener Metalca Nenad Vanić čestitao je Zvezdi na pobedi i poželeo im sreću protiv Ludogoreca.

Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

>>> Ne biste prepoznali Zvezdin tunel: Sređivanje Marakane za Ludogorec uveliko traje (FOTO)

- Mi smo hrabro počeli pokušavajući da iznenadimo Zvezdu. Ohrabreni da možemo značajnije da napravimo, neplanirano smo izašli, imali šest-sedam igrača blizu Zvezdinog gola, što nije dobro. Zvezda to može da kazni u svakom momentu. Mogu da budem zadovoljan nekim delovima utakmice, ali smo ostavljali prostor protivniku, koji je zasluženo pobedio - rekao je Vanić.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Kombuha8

    30. jul 2016 | 11:44

    Lukovica staviti za redara

  • Bracki

    30. jul 2016 | 11:37

    Grofe,kad igras otvoreno ne dovodis za stopere Fibela i Mitrovica od dva metra. Oni sto metara trce 15-20 sekundi... Za ovog drugog mi je drago da nije dosao jer bi bio jos veci propuh.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA