≫ 

Derik Rouz mora na suđenje zbog silovanja

Novi igrač Niksa kaže da je u pitanju klasičan pokušaj iznude

  • 0

Posle silnih pehova na terenu, bivši lider Čikago Bulsa Derika Rouza, od sledeće sezone član Njujorka, suočava se sa ozbiljnim problemom na privatnom planu. 

On je, zajedno sa još dvojicom prijatelja, optužen za silovanje njegove bivše devojke koje se, navodno, dogodilo pre četiri godine u Los Anđelesu.

Prema optužnici, Rouz i još dvojica muškaraca su prvo drogama omamili devojku, odveli je u stan i tamo primorali na seks.

Ona je tužbu protiv poznatog košarkaša i njegovih drugara pokrenula mnogo kasnije, tek posle dve godine, a iako je Rouz ne tako davno pisao Sudu svoju odbranu, uvijenu u formu žalbe, ona nije usvojena jer ih nije ubedio da je devojka pristala na seks, i on će morati da se pojavi na suđenju zakazanom početkom oktobra u Los Anđelesu.

- Ovo nije slučaj silovanja, ovo je čist primer pokušaja iznude - rekao je Rouz u maju, nakon što je saznao za tako tešku optužbu za koju će morati da odgovara pred sudom.

Pravni zastupnici košarkaša tvrde da su Rouz i pomenuta devojka bili 20 meseci u vezi kao i da poruke koje su razmenjivali posle navodnog silovanja, jasno upućuju na to da je pristala na seksualni odnos.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA