Iliev dan posle ostavke Tomića: Najlakše je otići, novi trener za dan, dva (VIDEO)

Optimizam i dalje krasi direktora kluba koji veruje u dobre promene posle odlaska trenera

  • 28

Direktor Partizana Ivica Iliev dan posle ostavke Ivana Tomića izrazio je nžaljenje što je tako posvećen trener napustio klub i najavio novo ime u narednih dan-dva.

- Niko u klubu nije razmišljao na ovaj način. Pre svega, zato što smo svi sigurni i ubeđeni da smo napravili dobar posao. Nažalost, veoma brzo smo udarili u zid i sada je trenutak da se promešaju karte i da se krene u drugom pravcu.

- Tužan sam što je divan čovek i strateg koji je imao divnu viziju Partizana, Ivan Tomić, dao je svoju energiju za naš Partizan - bilo je prvo što je Iliev rekao u Humskoj, da bi u seriji nastavio.

Zahvalnost Tomiću...

 Foto: Marko Todorović Foto: Marko Todorović

- Ja mu se zahvaljujem na divnoj saradnji i želim mu sve najbolje u daljoj karijeri. Mi smo izašli u susret želji, prihvatili smo njegov apel da više ne bude trener Partizana i sigurno apel vernih navijača, kojima bih se ovom prilikom izvinio i zahvalio.

Poruka navijačima...

- Izvinio bih se zbog rezultata nedostojnih Partizana i zahvalio što su ukazali veliku ljubav prema klubu. Nisu se obrušili na naše igrače posle ovih poražavajućih rezultata.

 Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

O novom treneru...

- Rano je da pričamo o novom treneru, ali da se što pre završi. Imamo problem vremena, ali ne želimo ni da se zalećemo. Radimo na tome da pogodimo sa novim trenerom. U narednih dan-dva imaćemo novosti za javnost.

Poruka optimizma...

- Nema stajanja. Sutra je novi dan. Moramo da nastavimo da se borimo i verujemo. Najlakše je odustati i otići. Imamo obavezu prema Partizanu i navijačima. Daćemo sve što je u našoj moći da izađemo iz ove situacije.

- Doza šoka je svima potrebna. Uvek promene donesu nešto novo, u startu i nešto dobro. Mogu samo da se nadam da će promena biti dobra dugoročno i to je nešto na čemu radimo - rekao je Iliev i završio šestomuntno izlaganje.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Luka

    1. avgust 2016 | 13:48

    Ako je najlakse,idi i ti

  • Gile

    1. avgust 2016 | 13:38

    Bombaš, odlazi i ti!

  • Zdrav razum

    1. avgust 2016 | 16:40

    I ako si vec na toj poziciji na kojoj jesi,a biti sportski direktor jednog velikog kluba nije malo,dovedi se malo u red,obrij se,obuci odelo i onda izadji pred novinare,nisi na plazi sram te bilo!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA