Dario Šarić: Sa Srbijom ne može da bude obična utakmica

Utisci hrvatskog košarkaša pred "generalku" za Rio

  • 11

Dario Šarić, jedan je od najboljih košarkaša Hrvatske, poručio je da će njegova ekipa igrati na pobedu protiv Srbije, ali da nije primatni cilj.

Srbija i Hrvatska se sastaju od 23 sata na pripremnom turniru u argentinskoj Kordobi, što je praktično "generalka" pred Olimpijske igre u Rio de Žaneiru.

Šarić je pokazao na utakmicama protiv Argentine i Francuske da je u odličnoj formi.

- Posle ovoga se baš radujem Riju da vidimo koliko smo jaki na najvišem nivou. Svi znamo da protiv Srbije nikad nije obična utakmica, čak ni kad je pripremna. Ići ćemo na pobedu, to nije sporno, ali nije ni primarni cilj - poručio je Šarić.

Srbija će najverovatnije nastupiti bez lakše povređenih Miloša Teodosića i Nemanje Nedovića.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • B l a d e

    1. avgust 2016 | 19:52

    Otac i majka su mu iz mjesta Đevrske(sjeverna Dalmacija) ... Oboje srpske nacionalnosti...Ovo je zalosno kad se neko od oba roditelja srbina osjeca hrvatom(jedan mjestanin Đevrsaka mi je rekao to)

  • Stockholm

    1. avgust 2016 | 21:25

    Jel to onaj čiji tata kaže da je Srbija prosečna ekipa dok njegova LIJEPA nije videla postolja od 95-te kad su sa njega pobegli

  • Gile

    1. avgust 2016 | 20:49

    Reče momak koji je po ocu i majci čistokrvni Srbin iz Dalmacije.Bas bih volio da ga vidim kako se krsti,da li je vjeru pradjedovsku zamijenio za unijatsku.Znam mu familiju i sa očeve i majčine strane,cak je deo i sa popom Djujicem ganjao ustaše po Dinari.Tuga...

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA