Murinjo izbacio Švajnštajgera iz svlačionice

Nemac više nema šta da traži u Mančesteru, sada mu je to i praktično predočeno

  • 2

Dolaskom Žozea Murinja u Mančester junajted, nekolicini igrača iz aktuelnog sastava koji nisu po ukusu Portugalca, spremljena je metla.

Među prvima koga je zapljusnuo talas promena je Nemac Bastijan Švajnštajger (32) kome više nije dozvoljeno ni da radi sa ekipom dok ne pronađe novi angažman.

Umesto druženja sa Ibrahimovićem i ostalima, on je prekomandovan među rezerviste. 

Reći da je oteran je možda preterano za ono što je Murinjo uradio Nemcu, ali i tako može da se tumači potez Portugalca koji je na isti način postupio sa još devetoricom prekobrojnih u ekipi.

Svi oni već su odradili trening sa "B" timom u nadi da će uskoro pronaći nove poslodavce.

Što se tiče Švajnštajgera, njemu ugovor sa Junajtedom ističe za dve godine što znači da bi Mančester još i mogao da zaradi "nešto" na njegovoj prodaji sem ukoliko prethodno ne dogovori sporazumni raskid saradnje.

Kod Van Gala, koji ga je i doveo, Švajnštajger nije opravdao očekivanja, što zbog povreda koje su ga mučile, što zbog loše forme, pa kao takav nije po volji ni Murinju koji želi spreman, brz i efikasan vezni red, bez slabih karika.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Србољуб

    1. avgust 2016 | 20:48

    Ја би отишо у Партизан за џабе и због Ане! Паре имате и за чукун,чукун... унуке

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA