Ne znaju gde biju u Partizanu: Dele otkaze trenerima koji donose milione evra klubu?

Partizan tone sve dublje, ako se ovi navodi potvrde

  • 17

Potpuno ludilo u Humskoj. Ako je verovati saznanjima Informera, pojedini članovi FK Partizan krenuli su u misiju teranja trenera omladinske škole, navodno zbog priklanjanja drugoj strani, koja želi da preuzme klub u septembru.

Ništa to ne bi bilo čudno, ako se ne doda da su to najkvalitetniji treneri (i skauti) koji godinama pronalaze i stvaraju kvalitetne igrače, koje Partizan masno prodaje.

Dakle, bacanje čistih miliona, ako se ovi navodi ispstave tačnim.

Imena Dušana Trbojevića, Nikice Klinčarskog, Nedeljka Kostića, Miodraga Radovića i Slađana Šćepovića više nisu dobrodošla, dok je još 15 trenera dobilo naredbu da više ne dolazi na posao, a navodno je glavni zagovornik ideje da im se podele otkazi Miloš Vazura, direktor kluba.

- Ne znam da li je rešeno da mi dobijemo otkaze ili će nam se ugovori produžiti. Čekam da vidim šta će biti, nadam se da je to normalna procedura - rekao je Nikica Klinčarski, ali Informer insitira na tome da su svi treneri Zemunela "odjavljeni".

(Telegraf.rs)

 

 

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • GR-ĆU

    3. avgust 2016 | 08:41

    Vazura i kompanija su najveće zlo koje je zadesilo Partizan.Uprava napolje!

  • Milos

    3. avgust 2016 | 09:50

    Ako informer pise onda je sigurno istina. A i dobro dodje ovakva vest da se privije na sinosnji poraz. Smijesni ste. Napred Partizan!

  • Hruščov Veličanstveni

    3. avgust 2016 | 11:23

    Banda. Pa se posle ljutimo što Ušketov sin igra za Zvezdu.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA