NIKOLIĆ: Uz Partizan, Voša je najuspešniji srpski klub poslednjih godina i želimo da je pobedimo!

Prva konferencija Marka Nikolića po povratku u Partizan, pred neki prvenstveni meč

  • 39

Trener fudbalera Partizana Marko Nikolić rekao je da je došlo vreme da crno-beli krenu sa pobedama i golovima već od utakmice sa Vojvodinom u derbiju 3. kola Superlige Srbije.

- Želimo da pobedimo Vojvodinu i postanemo prvi koji su Novosađanima naneli poraz. Došlo je vreme da Partizan krene sa pobedama i golovima, verujem da imamo kvalitet. Veoma cenim Vojvodinu, tradicionalno su nam težak protivnik, a vidim i da najaljuju nadapačku igru, zbog toga očekujem zanimljiv meč - rekao je Nikolić na konferenciji za medije.

On je čestitao Vojvodini na plasmanu u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope i poručio da dostojni predstavlja srpski fudbal na međunarodnoj sceni.

>>> Voša dovela novog igrača, Lalatović poručuje pred Partizan: Mi smo Vojvodina, ime protivnika nije bitno!

- Uz Partizan su najuspešnji srpski klub poslednjih godina. Imaju i trener Nenada Lalatovića koji veliku energiju prenosi igrače. Sigurno će biti motivisani, ali će isto tako biti i moji igrači - naveo je Nikolić.

 Foto: partizan.rs Foto: partizan.rs

Nikolić je najavio ofanzivniji Partizan u odnosu na prethodne mečeve, kao što je bio slučaj iz njegovog prvog mandata u Humskoj.

- Ne bih otkrivao adute. Želim da ekipa izgleda takmičarski dobro, iako nemamo mnogo vremena. Ipak, nemamo pravo na izgovore - rekao je Nikolić i označio kapitena Sašu Ilića kao lidera tima:

- Bez obzira na godine i što možda ne može da odigra svih 90 minuta, Saša ima veliki uticaj na nas. Videćemo da nađemo još nekog lidera na terenu, a ako ne uspemo dovešćemo ga.

Utakmica između Partizana i Vojvodine igra se sutra od 19 sati na stadionu u Humskoj.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Cinjenice

    6. avgust 2016 | 17:13

    Kao prvo, JSD Partizan nije srpski klub, zvanicno u imenu stoji da je Jugoslovenski klub, a nezvanicno, zvi znamo da je hrvatski, o tome svedoce osnivaci tog kluba i reprezentativci ustaske NDH od koga je stvoren prvi tim Partizana. Da i ne spominjemo najcuvenijeg Predsednika Partizana Franju Tudjmana...pa i danasnjeg predsednika Ivana Curkovica koji je nedavno dao intervju hrvatskim novinama u kojima je izjavio da je ponosni Hrvat i katolik, a Hrvati najvece patriote na Balkanu. Uz sve to legende i celnici Partizana su cestitali svojoj legendi Vokriju prijem u UEFA, a Ruzic je to ucinio javno cak i preko drustvenih mreza uz sliku sa Vokrijem.

  • pkk

    6. avgust 2016 | 16:01

    Pa ja ne razumem vas šta je pogrešno rekao pa se vi ga*ci cimate toliko, ali svakako mi je drago što se cimate. Zvezda u evropi ispada uvek rano i pobedjuje samo ekipe sa Malte, San Marina, Andore itd. a Voša dogura uvek dalje od zvezde, tako da je sve tačno rekao ćjelafko, sad što vas to boli je druga stvar ali mi je svakako drago da vas boli. Hahahahah ga*ci ga*ci šta bi mi bez vas. :D

  • Ludnica Kovin

    6. avgust 2016 | 16:33

    Mare care, sad je startuj :D

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA