SRPSKA DOMINACIJA NAD HRVATIMA: Đoković i Zimonjić pregazili Čilića i Draganju!

Srpski dubl bio je ubedljiv u prvom kolu Olimpijskih igara protiv hrvatskog dubla

  • 27

Novak Đoković i Nenad Zimonjić uspešno su započeli takmičenje u dublu na Olimpijskim igrama u Riju, pošto su ubedljivo savladali hrvatski par Marin Čilić - Marin Draganja rezultatom 6:2, 6:2, posle samo 60 minuta igre.

Najbolji teniser sveta je tako u paru sa najboljim srpskim dubl igračem ostao u konkurenciji za duplu krunu u Riju, pošto je glavni favorit za osvajanje zlata u singlu.

>>> Dečak na rubu frasa dok mu je Đoković davao autogram! (VIDEO)

Srpski dubl je već u trećem gemu prvog seta napravio brejk i poveo sa 2:1. Naredni gem bio je i preloman, pošto su Čilić i Draganja imali čak pet brejk lopti. Nisu ih iskoristili, pa je srpski dubl poveo sa 3:1, a kasnije još jednom napravio brejk i došao do prvog seta rezultatom 6:2.

Nastavili su Novak i Nenad u istom ritmu i u drugom setu. Dva rana brejka i vođstvo od 4:0 bilo je jasan znak ko će u drugo kolo.

Srpski par će u narednoj rundi verovatno imati mnogo teži posao, pošto se ukrštaju najverovatnije sa trećim nosiocima turnira i domaćim favoritima Marselom Melom i Brunom Soarešom, koji prethodno moraju da pobede par sa Tajlanda - Sončat Rativatana/Sančai Rativatana.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA