Vieira ipak igra Ligu šampiona? Dve milionske ponude stižu na Marakanu!

Crvena zvezda bi posle mečeva sa Sasuolom mogla da ostane bez prvog špica

  • 22

Dva kluba spremila su konkretne ponude za Huga Vieiru, prvog špica Crvene zvezde, ali on sasvim sigurno neće otići sa Marakane pre utakmica protiv Sasuola u plej-ofu kvalifikacija za Ligu Evrope.

Kako se Portugalac probudio iz golgeterskog sna, tako se pojačalo interesovanje za njega, a najkonkretniji potez preuzeli su šampion Poljske - Legija, kao i katarski Al Džaiš. Oba kluba su spremila zvanične ponude od po milion i po evra obeštećenja, prenosi Žurnal.

>>> Briga manje za Zvezdu: Sasuolo prodao jednog od najboljih igrača!

Za samog Vieiru su finansijski uslovi povoljniji u Kataru, ali je veći fudbalski izazov imao u Poljskoj, pa bi najverovatnije igrao grupnu fazu Lige šampiona, jer je Legija veliki favorit protiv Dandalka u plej-ofu Lige šampiona.

Takođe, pominje se da bi Vieira mogao da završi i u Turskoj, ali se ime kluba za sada ne objavljuje, ali se spekuliše da je u pitanju klub koji je prvoligaš i ne učestvuje u kvalifikacijama.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • pirke

    9. avgust 2016 | 00:48

    Mamic ne bi ni ekonoma pustio za 1.5mil.a u srbiji je to transfer koji se ne odbija.

  • Ajmo Portugal

    9. avgust 2016 | 00:39

    Samo treba reci "malo".

  • Delije PG

    9. avgust 2016 | 10:57

    Jeli moguce da igrace prodajemo za sicu. Prvo ibanjez za 1,5mil ma dajte pa svako normalni ko zna kako se to radi ne bi ga pustio za manje od 3,4 mil, pa citam za kataia kakvih bre 3mil momak vredi najmanje 8,9 i sad viera. Ma dajte bre ljudi ne umijete ni igraca prodati kako treba!!!!

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA