Iliev saopštio tačan datum kada napušta Partizan!

Promene u Partizanu posle trenera, desiće se i u foteljama, a prvi je odlazak najavio sportski direktor

  • 20

Partizan je katastrofalno počeo novu sezonu, a prvi je ceh zbog loših rezultata platio Ivan Tomić, koga je na klupi zamenio Marko Nikolić. Ipak, prema svemu sudeći, neće se na Tomiću završiti spisak ljudi koji će napustiti Humsku, a prvi u redu za to je sportski direktor Ivica Iliev.

On je i sam u izjavi za Žurnal rekao da je spreman da ode i da će biti prvi sledeći koji odlazi, ali da pre toga ima obavezu da pomogne Nikoliću do završetka prelaznog roka.

- Ja sam prvi sledeći koji treba da ode. Spreman sam. Prvo hoću da pomognem Marku i ljudima iz kluba. Ne sada, nego 1. septembra, kada se završi prelazni rok. Asistiraću treneru da se reši suvišnih igrača i da dovede porencijalne želje. Posle toga sam spreman da stavim na ocenu svoj rad - rekao je Iliev.

Podsetimo, Humska je bila pred eksplozijom besa nakon poraza Partizana od Vojvodine proteklog vikenda, kada su navijači izvređali igrače i zahtevali odlazak uprave.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • Звезда

    9. avgust 2016 | 07:37

    Где да идеш сада кад вам кренуло? Умували сте један гол из игре. Остани.

  • Kula

    9. avgust 2016 | 03:01

    Džaba vam sve...tonete u drugu ligu...Džaba vam sve...nema vise Toleta i nema vise kupovanja sudija i zatvaranja celoga prvenstva unapred...postali ste jedan mali jadni klub iz pašaluka.

  • Putin R.S

    9. avgust 2016 | 03:11

    Nemoj molim te. Lepo je svima u ligi sa tobom. Svi vas vole.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA