≫ 

NOVI SVETSKI REKORD, ali ne u Riju: Pogba POTPISAO za Mančester! (FOTO)

Najveća transfer saga ovog leta je konačno završena

  • 2

Francuski vezni fudbaler, reprezentativac te zemlje i dosadašnji igrač Juventusa Pol Pogba potpisao je (konačno) za Mančester junajted, klub u kome je već igrao, a sada mu se vraća za najveću sumu novca ikada izdvojenu za nekog fudbalera.

Zvanično, transfer vredan 110 miliona evra plus bonusi (koji idu i do 30 miliona), je napokon završen!

Podsetimo, Juventus je u julu 2012. godine platio Pogbu Junajtedu samo 800.000 evra, a sada će za istog igrača dobiti novac kojim gotovo da može da pokrije troškove izgradnje novog stadiona od 150 miliona evra?!

Kakav posao torinskog kluba!

Transfer o kome Evropa "bruji" unazad dva meseca potvrdio je čovek koji će se takođe dobro finansijski "omastiti" o isti, Pogbin menadžer Mino Raiola. porukom na tviteru:

- The Man is United - "tvitnuo" je Raiola, dok je Pogba gotovo istovremeno "okačio" video njegovih "hajlajtsa" u Juventusu uz zvuke himne italijanskog šampiona.

- Vi ste u mom srcu zauvek. Hvala još jednom za sve. Zbogom ne znači ništa, vreme koje provodimo zajedno je jedino što je važno - poručio je novi svetski rekorder.

Naravno, izneo je i utiske o povratku na "Old Traford".

- Oduševljen sam povratkom u Junajted. Ovaj klub je oduvek imao posebno mesto u mom srcu. Jedva čekam da ponovo sarađujem sa Žozeom Murinjom. Uživao sam tokom boravka u Juventusu, odakle nosim fantastične uspomene, igrao sam za veliki klub, sa sjajnim igračima, koje doživljavam kao na prijatelje. Smatram, ipak, da je došao čas da se vratim na Old Traford. Uvek sam uživao dok sam igrao pred navijačima Junajteda, zato jedva čekam da doprinesem uspesima tima. Ovo je pravi klub za mene, da u njemu postignem sve što želim u fudbalu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • vlada

    9. avgust 2016 | 02:03

    Bolest. Toliko novca ne vredi ni jedan fudbaler na svetu

  • Boki

    9. avgust 2016 | 12:33

    Ovo je preterivanje. Gde je otiso ovaj fudbal. Ne vredi vise od 50 .

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA