Čelsi ponudio 50 miliona evra za Hulka iz Porta!

U portugalskom šampionu su navodno prihvatili predlog i ostaje samo da Brazilac dogovori lične uslove sa "plavcima"

  • 0

Ostrvski i portugalski mediji pišu o transferu koji bi vrlo lako mogao da obeleži letnji prelazni rok u Evropi. Navodno je Čelsi ponudio Portu neverovatnih 50 miliona evra za brazilskog napadača Hulka i to je ponuda koja je došla po principu "uzmite ili ostavi, daljeg cenkanja neće biti!"

Hulk je jedan od najtraženijih fudbalera u Evropi, a pored Čelsija žele ga i Real, dva Mančestera, Barselona, Anži... Ipak, niko od njih do sada nije pred Porto istresao toliku gomilu novca i sada se u portugalskom šampionu dvoume da li da prhvate ponudu. Prema izvorima engleskog Telegrafa, u Portu su već doneli odluku da prihvate ovu ponudu iako su na početku istakli cenu od 75 miliona evra za Brazilca. Navodi se da je Hulk sa 90 odsto sigurnosti novi igrač Čelsija i da ostaje samo da klub sa "Stamford Bridža" i igrač usaglase njegove lične finansijske uslove.

Hulk će biti drugo mega pojačanje "plavaca" jer su pre dva dana dogovorili i dolazak najboljeg igrača francuske lige, Edena Azara iz Lila, za 40 miliona funti, što znači da će ih samo ova dva pojačanja koštati fantastičnih 90 miliona evropskih novčanica.

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA