≫ 

SPEKTAKL U NAJAVI: Ivana skače u centru Beograda!

Ako ste u Beogradu 11. septembra, prošetajte do Terazija

  • 1

U cilju promocije dvoranskog Evropskog prvenstva, u Beogradu će 11. septembra, u 17 časova, biti priređen sjajan atletski događaj.

Tada će se Ivana Španović takmičiti pred svojom publikom.

- Rivalke će joj biti vrhunske svetske atletičarke. Pregovaramo još o tome ko će sve dobiti priliku da se pojavi, nastavićemo tokom Olimpijskih igara, ali i na mitinzima posle njih, dok ne sastavimo startnu listu - rekao je generalni sekretar ASS Slobodan Branković, za Sportski žurnal.

Isped hotela "Moksva" na Terazijama biće postavljeno zaletište od tartana i jama sa peskom po svim propisima, uz tribine za 500 gledalaca, uverava gensek ASS.

Nakon takmičarki će moći da se oprobaju i deca.

- Ona su budućnost naše kraljice sportova, koja ima veliku budućnost u Srbiji. Da je tako govori činjenica da smo zahvaljujući inicijativi premijera Aleksandra Vučića već krenuli ka izgradnji atletskog stadiona u Ulici Doktora Ivana Ribara. Trebalo bi da, s terenima za daljinska bacanja i pomoćnim stadionom za zagrevanje, bude gotov do 2019. godine. Imaće 25.000 mesta s VIP i pozicijama za medije. Izgradnja ovakvog objekta je uslov da konkurišemo za dobijanje Prvenstva Evrope 2022. ili 2024. godine. Već smo konkurisali da u Kombank areni 2020. organizujemo Prvenstvo sveta - zaključio je Slobodan Branković.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA