Prva reakcija iz Partizana: Očekivali smo da će da nas ostave na miru

Vidimo da Savez pojačava pritiske. Nije potrebno biti mnogo pametan, pa zaključiti šta ćemo morati da uradimo

  • 37

Ponovo nedorečeno! Tako zvuči odgovor Dragana Todorića, direktora Partizana koji je Sportskom žurnalu poručio da crno-beli još nemaju definisan klupski stav.

Pismo koje je KSS poslao na adresu u Humsku, da klub preispita svoju odluku da igra u Evrokupu naredne sezone, izazvalo je prvu reakciju.

- Očekivali smo da će FIBA i EKA da naprave neke kompromise, pa da nas ostave na miru, ali očigledno da od toga nema ništa. U međuvremenu sam čuo da španska federacija planira da suspenduje svoje klubove koji budu igrali Evrokup. Očigledno je da se situacija komplikuje. Nažalost! - rekao je Dragan Todorić.

Partizan je već suspendovan od strane KSS.

- Ako Savez ostane pri ovome, a vidimo da pojačavaju pritiske, ne znam kako ćemo to da rešimo. Ima tu trista problema. Pre svega, nećemo moći da registrujemo igrače, a imamo samo četvoricu košarkaša od prošle sezone. Kako ćemo da igramo bilo šta ako ne možemo da registrujemo pojačanja?

- Ako ne budemo mogli da registrujemo igrače, nije potrebno biti mnogo pametan pa zaključiti šta ćemo morati da uradimo

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. avgust 2016 | 11:43

    -KAZNA ili NAGRADA...??? Vreme "ljubavi" je odavno iza nas, kao sto je novac jedina opcija crvenog trenutnog organa zla segregacije Srbije..i onda ce se zapitati, kada vec bude kasno za njih, ZASTO TRAJE TAKO KRATKO...BUUUMMM...Pokusavaju da nas uniste, ali PARTIZAN ce JACI IZ SVEGA IZACIIII !!!

  • grobar do koske

    9. avgust 2016 | 11:44

    -KAZNA ili NAGRADA...??? Vreme "ljubavi" je odavno iza nas, kao sto je novac jedina opcija crvenog trenutnog organa zla segregacije Srbije..i onda ce se zapitati, kada vec bude kasno za njih, ZASTO TRAJE TAKO KRATKO...BUUUMMM...Pokusavaju da nas uniste, ali PARTIZAN ce JACI IZ SVEGA IZACIIII !!! Partizan-Mit ili cudo-jedini ponos i najveci brend Srbije-BIO-BICE i OSTACEEE .!. XXAAXXAA .!.

  • panker

    9. avgust 2016 | 20:51

    Uništavanje košarke, to se videlo protiv Australije. Kada su Grobari nosili igru tukli smo ih sa 5o razlike. A sad gubimo. Bili smo prvaci a sada ... Pogledajte razliku i upitajte se gde vodi forsiranje kk fmp reflex cz

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA