≫ 

Mirisalo je na prvu srpsku medalju u Riju, ali su Zorana i Bobana sve pokvarile drugom serijom

Bobana Veličković i Zorana Arunović ostale bez borbe za medalju posle loše serije brzog pucanja u disciplini malokalibarski pištolj 25 m

  • 7

Srpske strelkinje Zorana Arunović i Bobana Veličković nisu uspele da se plasiraju u finale u disciplini malokalibarski pištolj 25 m. Zorana je završila kao 20, a Bobana kao 22. u ukupnom plasmanu.

Tokom prve serije nije delovalo tako, u preciznom gađanju bile su sjanje, na drugoj i četvrtoj poziciji, ali su sve pokvarile lošim pucanjem u seriji brzih hitaca.

Bobana je kvalifikacije završila kao drugoplasirana sa rezultatom 295 (99, 99, 97), a Zorana je imala četvrti rezultat 293 (98, 97,98).

Ipak, u brzom pucanju se se promenilo. Bobana Veličković je prva pucala i imala samo 281 (93, 95, 93) u brzoj seriji od maksimalnih 300, pa je pala na čak 19 poziciju posle svoje serije, i već tada je bilo jasno da je ostala bez finala.

Nada je ostala da će Zorana biti bolja, koja je pucala u drugoj grupi, ali je i ona imala veoma lošu prvu seriju od 91, posle čega je bilo jasno da je finale nemoguća misija. U drugoj i trećoj je malo to popravila sa po 96, za ukupno 283, ali je to bilo dovoljno samo za 20 mesto.

Rio baner

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA