Božović protiv Voždovca izvodi najjači sastav

Trener Crvene zvezde ne pridaje veliku važnost činjenici da njegova ekipa ima šest bodova više od Partizana

  • 9

Trener fudbalera Crvene zvezde Miodrag Božović rekao je da veruje da će crveno-beli pobedom nad Voždovcem u vanrednom 4. kolu Superlige zadržati prvo mesto na tabeli.

- Očekujemo tri boda pred svojim navijačima i učvrstimo se na prvom mestu. Biće teško, Voždovac je sastavio dobru ekipu i tražiće iznenađenje na Marakani. Na nama je da nastavimo seriju u našem prvenstvu - rekao je Božović na konferenciji za medije na stadionu Rajko MItić.

On je najavio da će protiv Voždovca izvesti najjači sastav, ali da u njemu neće biti Gelora Kange zbog crvenog kartona protiv Ludogoreca, jer želi da spremi ekipu za duel sa Sasuolom u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope.

Božović je poručio da je Mihailo Ristić pokazao da može da bude osveženje za ekipu, posle odlaska Luisa Ibanjeza u Trabzon.

- Očekujem da Ristić bude dostojna zamena Ibanjezu, možda čak i bolji. Normalno da mu prvu utakmicu nije mu bilo lako, čuvao je nezgodnog Jovanovića, ali je pokazao da može da bude osveženje - poručio je Božović.

Božović je dodao da ne pridaje veliku važnost činjenici da Zvezda ima šest bodova više od Partizana zbog sistema takmičenja.

- Sistem je takav da možete da dođete u situaciju da iako ste prvi, na kraju to ne budete. Idemo od utakmice do utakmice - zaključio je Božović.

(Telegraf.rs/Tanjug)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

  • grobar do koske

    9. avgust 2016 | 17:25

    ..a ko je na celu ME)n)TALNE USTANOVE iz predgradjaaa .!. XXAAXXAA .!. i ko PLACA crvene izrentirane narikace sa po 1 sendvicem .!. XXAAXXAA .!.

  • Nole

    9. avgust 2016 | 15:37

    La Talek na stopera

  • Miki

    9. avgust 2016 | 15:15

    Od stranaca jedino mogu da igraju Kanga i Donald ostalo sve rasterati, Poletanovic, Plavsic mora da igraju.

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA