≫ 

LEŠNJAK: Radi se na tome da dovedemo pojačanja, protiv Bačke izlazimo iz krize!

Brđani u sredu od 20 časova dočekuju Bačku

  • 0

Trener fudbalera Čukaričkog Milan Lešnjak rekao je da veruje da će njegov tim pobediti Bačku u 4. kolu Superlige i nagovestiti izlazak iz krize, posle samo jednog boda iz tri utakmice.

- Od igrača tražim uvek da daju svoj maksimum protiv koga god da se igra i rezultat će doći. Bačka je ove godine ušla u Superligu, disciplinovana ekipa koja nema individualno kvalitetnih igrača koji mogu da naprave prevagu na terenu, ali kao tim izuzetno su kompaktni. Igraćemo u najjačem sastavu, očekujem veliku borbu i povoljan rezultat - rekao je Lešnjak na konferenciji za medije na Banovom brdu.

On je dodao da ekipa ima problem u realizaciji, iako smatra da igra dobro i stvara mnogo šansi.

- Fudbal se igra zbog golova. Radimo da se dovode neko kvalitetno pojačanje, neko ko bi nam pomogao u problemu realizacije. Sigurno je da imamo miran rad i da su ovo stvari koje se dešavaju, a gledamo što pre da izađemo iz krize - naveo je Lešnjak.

Desni bek Čukaričkog Nikola Janković smatra da Bačka kao nova ekipa u Superligi želi da ostavi što bolji utisak, ali da očekuje prvi trijumf svog tima u Superligi.

- Očekujem meč poput onog protiv Radnika iz Surdulice, odnosno oni će igrati verovatno u bloku, dok ćemo mi morati da ga probijemo individualnim rešenjima. Očekujem prvu pobedu posle niza loših rezultata - rekao je Janković i dodao da je atmosfera u ekipi dobra, ali da bi bila još bolja kada budu došle pobede.

Utakmica između Čukaričkog i Bačke igra se u sredu od 20 sati na Banovom brdu.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA