≫ 

Van Der Vart ne odustaje: Pronašao je novi klub - u Danskoj! (VIDEO)

Holanđanin će pokušati da oživi karijeru na severu Evrope

  • 0

Bivši holandski reprezentativac Rafael Van Der Vart (33), kome je karijera već dugi niz godina u kontinuiranom posrtanju, ne odustaje.

Posle epizode u Betisu, gde je uglavnom "žuljao" zadnjicu na klupi, bivši igrač Reala preselio se u hladnije krajeve.

Njegov novi klub je danski Mitjiland, koji je obelodanio da je postigao dogovor sa holandskim fudbalerom, i predstavio ga kao svog novog člana.

- Kao što znate, imao sam određenih problema u Sevilji, tako da sam rešio da potražim novi klub. Mitjiland me je zvao, ja sam došao, posetio klub, stadion, gledao utakmicu, razgovarao sa trenerom i odlučio sam da želim da igram ovde. Srtećan sam što sam došao - prvi su utisci igrača koji je 109 puta nosio dres holandske reprezentacije.

Vand Der Vart je karijeru počeo u Ajaksu, u dva navrata je igrao za HSV (ukupno šest sezona), u Realu se zadržao dve godine, koliko i u Totenhemu.

Mitjiland, koji je prethodne sezone u grupnoj fazi Liga Evrope senzacionalno savladao Mančester junajted, trenutno je drugi u Danskoj, a u plej-ofu za plasman u Ligu Evrope sastaje se sa Osmanlisporom.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA