Da li Hrvati kalkulišu zbog Srbije? Iznenađujuće lak poraz olimpijskih prvaka od Španije

Olimpijski šampioni demolirani u 3. kolu protiv Španije sa 9:4, pa se mnogi zapitali da li je poraz realan, ili su malo popustili gas sa papučice

  • 12

Neverovatne rezultate imamo na Olimpijskim igrama u mnogim sportovima, a dan pet u Riju bio je rezervisan za velika iznenađenja u vaterpolu.

>>> SRBIJA PORAŽENA OD BRAZILA: Soro činio čuda na golu, Delfinima presudio peterac u poslednjem minutu!

Srbija je poražena od Brazila sa 6:5, ali je veliko iznenađenje napravila i Španija protiv aktuelnih šampiona Hrvata. Nije toliko iznenađenje što je furija pobedila, koliko način na koji je došla do pobede.

Bukvalno je pregazila Hrvate 9:4 (2:0, 2:1, 1:2, 4:1), kojima je ovo bio prvi poraz posle deset uzastopnih pobeda na Olimpijskim igrama, računajući uvodne dve pobede u ovoj grupi, kao i one na prethodnim Olimpijskim igrama u Londonu.

Odmah su se pojavili i komentari sumnje posle ovakvog poraza Hrvatske, da je to čista kalkulacija kako bi se izbegla Srbija, koja ne briljira u grupi A, sa kojom se Hrvati ukrštaju.

GRUPA A:

1. Brazil 6

2. Grčka 4

3. Australija 3

4. Mađarska 3

5. Srbija 2

6. Japan 0

GRUPA B

1. Italija 6

2. Španija 4

3. Hrvatska 4

3. Crna Gora 2

5. SAD 2

6. Francuska 0

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA