Murinjo ponižava albanskog fudbalera na Old Trafordu

Adnan Januzaj u nemilosti novog trenera Junajteda

  • 15
Foto: Tanjug/AP Foto: Tanjug/AP

Andan Januzaj je pre samo nekoliko godina bio najveća nada Mančester junajteda, a sada je višak na Old Trafordu. Prošle godine je poslat na pozajmicu u Dortmundu, gde se nije proslavio, a belgijski reprezentativac albanskog porekla se nadao da će pod Žozeom Murinjom početi svoju novu epizodu na ''Teatru snova''.

Međutim, usledio je hladan tuš za 21-godišnjeg fudbalera. Murinjo ga je poslao da trenira sa Junajtedovim klincima i poručio je da nije u njegovim planovima.

Takođe, oduzet mu je broj 11, koji je pripao Marsijalu (nakon što je ovaj ustupio devetku Ibrahimoviću).

On je u jednom momentu bio nadomak potpisivanja ugovora sa Sanderlendom, koji predvodi Dejvid Mojes, koji ga je trenirao u Junajtedu i koji mu je dao pravu šansu u seniorskom fudbalu.

Januzaj je očajnički hteo da ode, ali je klub to stopirao. On je retko dobijao šansu u predsezoni i gotovo sigurno neće biti u užoj konkurenciji za tim u predstojećoj sezoni ukoliko ne napusti klub do kraja prelaznog roka. Izvor blizak fudbaleru navode da je očajan i da se oseća poniženim od strane kluba i menadžera.

(Telegraf.rs)

Podelite vest:

Pošaljite nam Vaše snimke, fotografije i priče na broj telefona +381 64 8939257 (WhatsApp / Viber / Telegram).

Telegraf.rs zadržava sva prava nad sadržajem. Za preuzimanje sadržaja pogledajte uputstva na stranici Uslovi korišćenja.

Komentari

Da li želite da dobijate obaveštenja o najnovijim vestima?

Možda kasnije
DA